Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μεθυσμένοι τα έκαναν… «γυαλιά-καρφιά» σε ταβέρνα στο κέντρο της Κοζάνης-Αντιστάθηκαν στην Αστυνομία-Πρωτόγνωρες σκηνές!

23 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

οχημα αστυνομιαςΟ…κακός χαμός επικράτησε περίπου στις 7.15 το απόγευμα, σε κεντρική ταβέρνα της Κοζάνης, πλησίον του πεζόδρομου, όταν δυο άντρες, μεθυσμένοι προφανώς, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, αν και στην ίδια παρέα!

Ο τσακωμός εξελιχθηκε σε άγριο καυγά, με εκατερωθεν μπουνιές, ενώ εκτοξεύτηκαν ακόμη και ποτήρια, αλλά και μπουκάλια μπύρας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της σερβιτόρας και θαμώνων!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας, αλλά και της Ασφάλειας Κοζάνης, κλήθηκαν να επέμβουν στο εν λόγω περιστατικό. Ωστόσο, παρουσία δεκάδων κόσμου που βγήκε να δει τι συμβαίνει, οι δυο άντρες αντιστάθηκαν και δε συμμορφώθηκαν στις εντολές των αστυνομικών!

Μάλιστα επιχείρησαν να τους χτυπήσουν, με αποτέλεσμα να υπάξει…δυναμική παρέμβαση των αστυνομικών, ώστε οι δυο μεθυσμένοι άντρες να μπουν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας και στο περιπολικό, εν.ω να σημειωθεί πως και οι δυο χτυπούσαν ακόμη και τα…οχήματα!

Φυσικά, οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Κοζάνης

kozanimedia

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2015 at 20:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply