Πάλι από Γρεβενά θα περάσουν τα βαρέα οχήματα…
ImageHandler

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα

ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία

Διακοπές στην κυκλοφορία στα Τέμπη θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη 22 και 23 Απριλίου απο τις 07.00 έως τις 20.00, λόγω εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440.

Δείτε τον χάρτη και θα καταλάβετε:Κάντε κλικ παρακάτω για μεγέθυνση

temph
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα γίνει αναστολή είσπραξης διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων Πυργετού, Μακρυχωρίου, Πλευρικό Μακρυχωρίου και Πλευρικούς Γυρτώνης, οι δε τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου θα διαφοροποιηθούν. Σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.