Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η Καστοριά

16 Απριλίου, 2015 by Σταματίνα

5B2A3AA0F449D9EEAFA7372B60FE70F0

Προς τη διάλυση οδεύει η ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς. Η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα απέστειλε χθες έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο γνωστοποιεί την οριστική αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ λιγκ 2).

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόφαση της λόγω έλλειψης οικονομικής στήριξης αλλά και αδιαφορίας των τοπικών φορέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η έλλειψη οικονομικής στήριξης, η απαξίωση και η αδιαφορία των τοπικών φορέων και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που πλήττει την πατρίδα μας δημιούργησε σοβαρές δυσκολίες που έχουν σαν συνέπεια ο σύλλογος μας να βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας. Μια κατάσταση η οποία συνεχώς επιδεινώνεται και έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της λειτουργίας του συλλόγου μας. Ελπίζοντας πως ο κόσμος της Καστοριάς και οι τοπικοί φορείς θα αδράξουν την ευκαιρία και θα βοηθήσουν στη σωστή επανασυγκρότηση της ομάδας».

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2015 at 16:19 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply