παυλοπουλοσΣτο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, έκανε ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με την οικογένειά του, και σε δήλωσή του αμέσως μετά την αναχώρησή του με το ‘Αγιο Φώς από το ναό σημείωσε, «Χριστός Ανέστη. Το άφατο θαύμα της ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για όλους τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για το λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά».

Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε ανάσταση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενώ της τελετής χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο κ. Παυλόπουλος που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται για την εορτή του Πάσχα στο πατρικό του στην Πελρκανάδα της Μεσσήνης, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έκανε βόλτα στην πλατεία της Καλαμάτας και συναντήθηκε με παλιούς του συμμαθητές μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Στην Μεσσηνία βρίσκονται για να γιορτάσουν το Πάσχα τόσο ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης στην Καλαμάτα, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που έκανε ανάσταση στο χωριό Πλατύ της Μεσσήνης.

Τις ευχές του μετά την Ανασταση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. «Χριστός Ανέστη. Αγάπη σε κάθε οικογένεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και ευχήθηκε σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα προκοπή και υγεια.

«Και στην Πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη», πρόσθεσε.

«Ανάσταση για το λαό μας δε μπορεί να έρθει με τροϊκανές διαπραγματεύσεις, με τα επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια των ανταγωνισμών, σε όφελος των συμφερόντων που μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε Γολγοθά το λαό μας» δήλωσε ο γεν. γραμ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και συνέχισε: «Ανάσταση λαών μπορεί να έρθει μόνο σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, με ένα ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα βγει στο προσκήνιο, με λαϊκή συμμαχία. Χρόνια πολλά και καλά!

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.