Στην Αγ. Αικατερίνη της Πλάκας ο Αλέξης Τσίπρας
TSIPRAS-ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΣΧΑ
Στον ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα παρακολούθησε την τελετή περιφοράς του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Πού παρακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου οι πολιτικοί αρχηγοίΣτην ιδιαίτερή του πατρίδα, στην Πύλο της Μεσσηνίας, ταξίδεψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του παρέστη επίσης στην τελετή περιφοράς του Επιταφίου.

Σε κλίμα κατάνυξης στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, παρακολούθησε το βράδυ την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Πού παρακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου οι πολιτικοί αρχηγοίΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε από νωρίς στον μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας μαζί με την σύζυγό του και προσκύνησαν τον Επιτάφιο, στην τελετή του οποίου χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στον ίδιο ναό εκκλησιάστηκαν ο συμμαθητής του, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός κι επί σειρά ετών βουλευτής στο νομό Γιάννης Λαμπρόπουλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι δικαστικές αρχές κι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακολούθησε στην συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Καλαμάτας όπου στην κεντρική πλατεία, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ανέπεμψε δέηση.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.