Το Empire State House της Νέας Υόρκης σέρβιρε ένα δείπνο που η τιμή του σκαρφάλωσε στις αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Αν τα 50 ευρώ το άτομο σας φαίνονται ακριβά σε ένα εστιατόριο, στο Empire State House της Νέας Υόρκης θα πληρώνατε κάτι

παραπάνω, τουλάχιστον για ένα γιορτινό γεύμα, αφού το πρωτοχρονιάτικο δείπνο του κόστισε 21 χιλιάδες δολάρια σε όποιον το γεύτηκε.

 

Το δείπνο αποτελούνταν από χαβιάρι Ossetra, άσπρη τρούφα, μπριζόλα Kobe και αστακό, ενώ συνοδευόταν από Château d’Yquem και Dom Perignon Oenotheque.

Συγκεκριμένα, το ορεκτικό, που ήταν μια πιατέλα με χαβιάρι Ossetra, αστακό, καβούρια στρείδια, μύδια και ταρτάρ τόνου, σερβιρίστηκε με ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon Oenotheque, ενώ το κυρίως, δηλαδή η μπριζόλα Kobe με πουρέ με άσπρη τρούφα και σπανάκι με μαύρη τρούφα, συνοδεύτηκε από ένα μπουκάλι Chateau Petrus. Το γεύμα έκλεισε με Crème brûlée και μισό μπουκάλι Château d’Yquem, ενώ μετά το δείπνο σερβιρίστηκαν ποτήρια με Taylor Fladgate’s 1964 Single Harvest Port με τη συνοδεία τυριών.

Δύο τυχεροί, μάλιστα, κέρδισαν δωροεπιταγή 1000 δολαρίων για μελλοντικά δείπνα, ενώ παλαιότερα, το συγκεκριμένο εστιατόριο είχε και πάλι προωθήσει ένα πανάκριβο εορταστικό δείπνο 5 πιάτων που κόστιζε 10 χιλιάδες δολάρια και περιλάμβανε αστακό, επιδόρπια σοκολάτας με φύλλα χρυσού και πολλά άλλα εδέσματα που όλα μαζί κόστισαν περίπου όσο ένα μέσο ετήσιο εισόδημα.

Ας ελπίσουμε το πασχαλινό του δείπνο να είναι πιο οικονομικό…

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.