Ο ήρωας που προσπάθησε να αποτρέψει την τραγωδία

αεροπορικοΉταν ο άνθρωπος που προσπάθησε απεγνωσμένα να αποτρέψει την τραγωδία στις Άλπεις. Ο κυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Germanwings, Patrick Sondheimer ήταν εκείνος που προσπάθησε απεγνωσμένα να αποτρέψει τον Andreas Lubitz από τη φρικτή πράξη του, επιχειρώντας να σπάσει τη πόρτα του κόκπιτ από όπου ο 28χρονος τον κλείδωσε έξω.

Στη μνήμη των πεσόντων, δημιουργήθηκε ένα ιερό αποκαλύπτοντας την πρώτη φωτογραφία του ηρωικού πιλοτικού.
Το παραπάνω ιερό βρίσκεται στα αρχηγεία της Germanwings στην Κολονία της Γερμανίας και αναγέρθηκε στη μνήμη του προσωπικού που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της τραγωδίας και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η κορνίζα με την εικόνα του κυβερνήτη βρίσκεται ακριβώς δίπλα με αυτή του 28χρονου συγκυβερνήτη.

Ο 34χρονος πιλότος, ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά – μια κόρη 6 ετών και έναν γιο μόλις 3 ετών – , πετούσε πάνω από 10 χρόνια και είχε 6.000 ώρες στον αέρα. Φίλοι του αποκάλυψαν ότι μόλις πρόσφατα η εταιρεία του έκανε δεκτό το αίτημά του να τον βάλει σε πτήσεις εντός της Ευρώπης, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Το ιερό

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.