«ORLIAKAS ADVENTURE RACE» + «PORTITSA TRAIL» – Εγγραφές έως το Μ. Σάββατο 11 Απριλίου

orliakas 2 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών διοργανώνουν αγώνες ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο «Orliakas Race».

Πρόκειται για αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε μια περιοχή – τον Όρλιακα – που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού, γεωλογικού και ιστορικού κάλλους.

Θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες. Ο αγώνας “ORLIAKAS ADVENTURE RACE” ο οποίος είναι 33 χλμ με 2450 μέτρα θετική υψομετρική, μια πανέμορφη διαδρομή με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ο αγώνας «PORTITSA TRAIL» είναι 7,5 χιλιομέτρων με 640 μέτρα θετική υψομετρική και είναι ένας αγώνας για όλους.

Τα πρώτα χιλιόμετρα των δύο διαδρομών είναι κοινά. Έτσι ξεκινώντας από το ιστορικό χωριό Σπήλαιο, οι δύο αγώνες κατευθύνονται προς το επιβλητικό φαράγγι της Πορτίτσας και επιστρέφουν στο Σπήλαιο μέσα από πανέμορφα μονοπάτια. Εκεί τελειώνει ο μικρός αγώνας των 7,5 χιλιομέτρων. Ο μεγάλος αγώνας συνεχίζει και από παλιά ξεχασμένα μονοπάτια, τα οποία καθαρίστηκαν και συντηρήθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου μας, διασχίζει αριστουργήματα αρχιτεκτονικής, παλιά τοξωτά γεφύρια και αφού σκαρφαλώσει στην κορυφή του Όρλιακα, καταλήγει και πάλι στο Σπήλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.orliakasrace.com/ &
https://www.facebook.com/orliakasrace?ref=hl

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως το Μ. Σάββατο 11 Απριλίου.

orliakas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.