σπανουληςΟι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (20:00) και με νίκη αγκαλιάζουν το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, που θα γίνει δικό τους αν νικήσουν και τη μεγάλη Παρασκευή τη Νίζνι στο ΣΕΦ. Αντιθέτως, ηττηθούν χάνουν κάθε ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του έκτου ομίλου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν του Βασίλη Σπανούλη, που θα χάσει τρίτο στη σειρά παιχνίδι, απόντες θα είναι οι Μπρεντ Πέτγουεϊ (που θα είναι πανέτοιμος για τα play offs) και Μιχάλης Τσαϊρέλης (που χειρουργήθηκε χθες και θα επανέλθει σε ένα μήνα).

Το παρήγορο είναι πως επανέρχεται ο Κώστας Σλούκας. Απέναντι στον πληγωμένο Ολυμπιακό, οι γηπεδούχοι παρατάσσονται πλήρεις. Για την ακρίβεια… υπερπλήρεις, αφού σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ έχει αποκτηθεί ο Αντρέι Κιριλένκο, έχουν επιστρέψει στη δράση οι τότε τραυματίες Άαρον Τζάκσον και Βίκτορ Χριάπα, ενώ ο αγνώριστος στο Φάληρο λόγω αποχής Σόνι Γουίμς είναι πλέον σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αρκείται σε απλή νίκη για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ εφόσον έχει μια νίκη παραπάνω από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στα δύο τελευταία ματς θα πάρει και την πρωτιά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία)

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.