redi-oaed-708Τα βαθύτερα αίτια ενός ακόμη αιματηρού περιστατικού ενδοσχολικής βίας αναζητούν, πλέον, οι αρχές έπειτα από την επίθεση 22χρονης σε συμμαθήτριές της στο Ρέντη.

Η 22χρονη, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα bullying, επιτέθηκε και μαχαίρωσε στα χέρια τρία κορίτσια με τα οποία φοιτούσε μαζί στη νοσηλευτική σχολή του ΟΑΕΔ.

Μάλιστα, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός συμφοιτητή ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Μιλώντας στις κάμερες ο νεαρός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η νεαρή κοπέλα πλησίασε μία συμμαθήτριά της, έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και είπε: «Θα σας κάνω να γελάσετε τελευταία φορά, εσείς που γελάτε μαζί μου».

Τότε χτύπησε με το μαχαίρι μια από τις τρεις κοπέλες και πριν προλάβει να μαχαιρώσει και τη δεύτερη, ο συμφοιτητής τους στην χτύπησε στο χέρι με μια καρέκλα και αποτέλεσμα να πέσει το μαχαίρι στο έδαφος.

Ο 22χρονος άρπαξε την τραυματισμένη κοπέλα και έτρεξε προς την έξοδο της αίθουσας, μαζί με άλλους έντρομους σπουδαστές.

Η 22χρονη, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πήρε το μαχαίρι από το πάτωμα και επιτέθηκε σε άλλες δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει.

Οι έρευνες στρέφονται, πλέον, γύρω από το τρισέλιδο σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της νεαρής κοπέλας και όπου έγραφε ότι δεχόταν καθημερινά πειράγματα από τους συμμαθητές της για την εξωτερική της εμφάνιση. Περιγράφει μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά εκφοβισμού και με ημερομηνίες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.