Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η σοκαριστική προφητεία πιλότου για την τραγωδία στις Άλπεις

1 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

αεροπορικοΦοβόταν για το τι θα γίνει αν βγει από το πιλοτήριο και τον κλειδώσουν έξω
Αποδείχθηκε μια ανατριχιαστική προφητεία. Ένας Ολλανδός πιλότος, έγραψε δύο μήνες πριν από την τραγωδία με το αεροσκάφος της Germanwings, ότι φοβόταν να πάει στην τουαλέτα για το ενδεχόμενο να κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο.

Ο κυβερνήτης της Emirates Airlines, Jan Cocheret είχε τονίσει ότι τα υψηλής τεχνολογίας μέτρα ασφάλειας έχουν ως στόχο να κρατήσουν τους επίδοξους αεροπειρατές έξω από το κόκπιτ, αλλά επίσης, θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε αδίστακτους πιλότους να αναλάβουν ένα αεροσκάφος.

«Ελπίζω να μη βρεθώ σε μια κατάσταση όπου να πάω στην τουαλέτα και όταν επιστρέψω να βρω την πόρτα να μην ανοίγει», έγραψε στο Aviation News. «Σοβαρά, αναρωτιέμαι ποιος κάθεται δίπλα μου στο πιλοτήριο. Είτε τους γνωρίζετε ή μόλις τους έχετε συναντήσει μέσα στο κόκπιτ, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί να τον ή την εμπιστευτώ;», γράφει.

newsbeast

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2015 at 23:51 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply