βολεϊΈχει περάσει ένας μήνας περίπου, μετά από την μεγάλη αποτυχία του Γ.Σ.Γρεβενών στο βόλεϊ γυναικών και από ότι φαίνεται κανείς δεν ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται η δημοφιλής ομάδα της πόλης.

Ειλικρινά περίμενα μια παραίτηση στην διοίκηση, μια τοποθέτηση για την συγκεκριμένη άσχημη περίοδο που είχε το ανταγωνιστικό τμήμα του βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών. Πραγματικά περίμενα απόδοση ευθυνών για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων, έπειτα από τον σχεδιασμό των ανθρώπων της ομάδας για την εφετινή χρονιά.

Ξέρετε, την περίοδο 2013-14 και ενώ η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’2, με πολλές αθλήτριες που αγωνίζονται και σήμερα στην ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών, δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Ανατόλια (μετέπειτα πρωταθλήτρια) και την Ελπίδα Αμπελοκήπων (κορυφαία ομάδα της κατηγορίας) στα δύο πρώτα παιχνίδια μέσα στα Γρεβενά. Το ξεκίνημα αυτό της ομάδας τότε, αποτέλεσμα είχε την πολύ σκληρή κριτική από κομμάτι της διοίκησης και την απαίτηση να εκδιωχθούν κακήν κακός οι δύο τεχνικοί της ομάδας. Σήμερα; Τίποτα; Όλα είναι μια χαρά;.
Στο συγκεκριμένο σημείο είναι πιστεύω εύστοχο, να σημειώσω πως δεν εννοώ τίποτα για την ταλαντούχα και φιλότιμη προπονητική ομάδα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών. Επίσης δεν γίνεται καμία συζήτηση για τις αθλήτριες της ομάδας.
Η κριτική μου γίνεται ξεκάθαρα απέναντι στη διοίκηση και εξαιτίας του υποβιβασμού της γυναικείας ομάδας στην χαμηλότερη κατηγορία της Ένωσης Σωματείων ΠΕτοσφαίρισης Μακεδονίας.
Μετά τον φετινό υποβιβασμό της ομάδας των γυναικών και με την σημερινή εικόνα του συλλόγου, η διέξοδος, κατά την γνώμη μου, θα δοθεί με την παραίτηση του δ.σ. Η επόμενη κίνηση να ξεκινήσει τις διαδικασίες συγχώνευσης με την ομάδα του Αστέρα Γρεβενών και αμέσως να γίνει το πλάνο επαναφοράς της ομάδας στο σημείο εκείνο που να την καθιστά ανταγωνιστική ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της ένωσης σωματείων πετοσφαίρισης Μακεδονίας.
Δεν έχω διάθεση να παραστήσω τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για το μέλλον του βόλεϊ στα Γρεβενά, έτσι κι αλλιώς η επιτυχία αυτού, μέσο του Αστέρα είναι πάρα πολύ πιθανό σενάριο. Στόχος μου είναι με την κριτική, σε συγκεκριμένα αποτελέσματα και όχι επί παντός επιστητού, να κερδίσει το άθλημα.

Γιώργος Καπαγερίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.