Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών “ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ” στον Μητροπολίτη Γρεβενών…

29 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

κ.κ.Δαβίδ: Στηρίζουμε τον Εθελοντισμό και τους Αιμοδότες του Νομού…
ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ 27-03-15
Την Παρασκευή 27-03-2015 τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών “ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ” επισκέφθηκαν στην Μητρόπολη Γρεβενών τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαυίδ όπου τον ενημέρωσαν για τις επικείμενες ενέργειες και τους στόχους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ.Δαυίδ διαλέχθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και κατέστην αρωγός των προσπαθειών αυτού για το μέλλον της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Νομό Γρεβενών, κυρίως για την προσέλκυση νέων και τακτικών αιμοδοτών στις αιμοδοσίες του Συλλόγου, διαμέσου και προτροπών προς το ποίμνιο του Νομού Γρεβενών.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαυίδ, ευχόμενα την αγαστή και δημιουργική συνεργασία με την Μητρόπολη Γρεβενών και τον ίδιο τον Μητροπολίτη, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες του Νομού να προσέλθουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες και τις δράσεις του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος    Ο Γραμματέας
Βασίλης Καραπάς    Γρηγόρης Κιούρκας

This entry was posted on Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2015 at 22:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply