1 rompo
4ο Δημοτικό Σχολείο

Για την Αθήνα αναχωρούν σήμερα οι αποστολές του 4ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Γρεβενών για την Αθήνα, όπου το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι καθηγήτριες Πληροφορικής Σπυριδούλα Καρανάτσιου και Λιάμπα Θεοδούλα και οι γονείς των μαθητών.

Αφίσα_Υπέρ6_1
Η αφίσα του 4ου Δημοτικού σχολείου

Υπενθυμίζουμε ότι στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής το 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολεία Γρεβενών, έλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

??????????????????????
3ο Δημοτικό Σχολείο

Χρέος μας είναι να ευχαριστήσουμε: 1) Τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο που ανέλαβε το κόστος του λεωφορείου και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη που ανέλαβε τη διανυκτέρευση των μαθητών σε ξενοδοχείο.

Είναι γνωστή η ευαισθησία των τοπικών αρχών σε θέματα παιδείας και προβολής του τόπου μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για μια ακόμη φορά.

Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Φώτιος Μπαζάκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.