ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  4Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών, παρουσίασε την Τρίτη (24/3/2015) στο αμφιθέατρο της σχολής, το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ελέγχου και Παρακολούθησης Συστοιχίας Κυψελών με την κωδική ονομασία bEEtECH.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  6 ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  5 ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  4  ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  2 Το σύστημα αναπτύσσεται από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) με στόχο την βέλτιστη ασφάλεια των κυψελών και βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος.ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ 1
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  7
Αρκετοί μελισσοκόμοι από την Δυτική Μακεδονία, είδαν την άρτια παρουσίαση του συστήματος από τον επισκέπτη καθηγητή Σωτήρη Κοντογιάννη, η οποία ολοκληρώθηκε και με την συμμετοχή φοιτητών του τμήματος.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΙ  3

Παρόν στην παρουσίαση και ο Βουλευτής Ν.Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης.

ΘΕΜΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΕΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Επίκουρος Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών Θεμιστοκλής Λαζαρίδης, μίλησε στην camera του star-fm.gr:


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η παρουσίαση του Καθηγητή Σωτήρη Κοντογιάννη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.