Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Και άλλη αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!

22 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

G-ETHNIKI-2014-15Άλλη μια ιστορική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή σεζόν για την Καστοριά, καθώς, ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν διατεθειμένοι να το πάνε μέχρι τέλος, έτσι ώστε η ομάδα τους να καταφέρει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να «πέσει» εντός γηπέδου (ήταν έτσι κι αλλιώς τελευταία στη βαθμολογία).

Όμως, οι προσπάθειες ανθρώπων του συλλόγου να συγκεντρωθούν χρήματα έστω για να μπορεί η Καστοριά να ταξιδεύει για να αγωνίζεται, δεν έπιασαν τόπο και ως εκ τούτου, πάρθηκε η σκληρή απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ύστερα από τη σεζόν 2012/13.

Αυτό θα έχει και επιπτώσεις την επόμενη σεζόν (πρόστιμο και αφαίρεση έξι βαθμών), αν και αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς, πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να βρει κάποιον επενδυτή να αναλάβει την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει ξανά η Καστοριά να σταθεί στα πόδια της.

sport-fm

This entry was posted on Κυριακή, 22 Μαρτίου, 2015 at 17:44 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply