shmandrakos mauhtesΟ Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ευάγγελος Σημανδράκος, εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα και την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, κατόπιν πρωτοβουλίας των 15-μελών συμβουλίων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, καλεί άπαντες τους πολίτες των Γρεβενών, τον Δήμο και την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, τους φορείς δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης, Εκπαίδευσης και λειτουργίας, τους συλλόγους και ιδιωτικούς φορείς κάθε μορφής, στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του σχολικού και νεανικού εκφοβισμού (διεθνής όρος: bullying).

Η πεζή πορεία διαμαρτυρίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στις 12:00 μ.μ. με σημείο έναρξης την πλατεία Ελευθερίας – έναντι Δημαρχείου – με κατεύθυνση προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

stop
Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη, όχι μόνον ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του επικίνδυνου κοινωνικού φαινομένου, αλλά και ως κάλεσμα για την άμεση προληπτική και κατασταλτική δράση για την εξάλειψή του.

O ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.