Δικαστικές ενέργειες κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

οαεεΗ κρίση η οποία ξεκίνησε το 2009 και κορυφώθηκε το 2010 ,2011,2012, και συνεχίζετε μέχρι σήμερα είχε σαν αποτέλεσμα στις μικρομεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις ως επίσης και στους αυτοαπασχολούμενους την

πτώση των τζίρων έως 90%

Αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική κατάρρευση των επιχειρήσεων , δημιουργώντας ως ήταν φυσικό οικογενειακά δράματα έως και αυτοκτονίες οι οποίες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όλο αυτό το διάστημα ο κάθε συνάδελφος επιχειρηματίας ζει το δράμα του πολυτιμότερου αγαθού , να στερείτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψης.

Το ακατανόητο όμως γεγονός, ενώ στερούμεθα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (φυσικά χωρίς θεωρημένα βιβλιάρια Ο.Α.Ε.Ε. ), χρεωνόμαστε χωρίς ανταποδοτικότητα.

Ενώπιον αυτής λοιπόν της κατάστασης ,αποφασίζουμε γενική συγκέντρωση όλων των συναδέλφων στο Δημαρχείο ώρα 17:00 την Τετάρτη 18-03-2015, με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Τσαπατσάρη και μετά από ενημέρωση του επιμελητηρίου Γρεβενών.

Στην συγκέντρωση έγκριτοι νομικοί θα εξηγήσουν την διαδικασία των ενεργειών τους, και θα παρουσιάσουν τις αποφάσεις που κέρδισαν εναντίον του Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε) όπως στην Πάτρα – Αθήνα κτλ.

Επίσης θα μας εξηγήσουν τους τρόπους και τις διαδικασίες μείωσης των χρεώσεων που μας έχει επιβάλει ο Ο.Α.Ε.Ε. χωρίς να μας ανταποδίδει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Θεωρούμε λοιπόν ότι προς το συμφέρον σου, η παρουσία σου αυτή είναι απαραίτητη , διότι πολλοί συνάδελφοι με ελάχιστο ποσό προχωρούν ομαδικά σε δικαστικές διαδικασίες όπως έγινε Δράμα – Καβάλα – Αγρίνιο κτλ.

Οι Συνοπτικές , προτεινόμενες ενέργειες είναι :
1. Μείωση των οφειλόμενων Ασφαλιστικών εισφορών που μας έχουν χρεώσει με τις προσαυξήσεις
2. Νέα μείωση των Ασφαλιστικών εισφορών για τα οφειλόμενα ,διότι η χρέωση έπρεπε να έχει βάση χαμηλής κλάσης (κατηγορία) ως προβλέπετε από την Νομοθεσία σε περίοδο κρίσης.
3. Υποχρεωτική θεώρηση βιβλιαρίου (χωρίς να πληρωθεί το Τ.Ε.Β.Ε.).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.