Δεύτερος ο Rosberg και τρίτος ο Massa
f1
Με το δεξί ξεκίνησε στο 2015 ο Lewis Hamilton κατακτώντας την pole position στην Αυστραλία μπροστά από τον Nico Rosberg και τον Felipe Massa.

Στο πρώτο κομμάτι των προκριματικών τα μάτια ήταν στραμμένα στις McLaren. Ξέραμε ότι θα είχαν δύσκολη περίοδο αλλά η διαφορά 3.3 δευτερολέπτων από τον πρώτο της διαδικασίας ήταν κάτι που κανένας μάλλον δεν περίμενε. Έτσι ο Button και Magnussen δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από τον πάτο. Έχοντας κατά νου ότι οι δυο Marussia δε έτρεξαν, ο άλλος που έμεινε εκτός του Q1 ήταν ο Ericsson με την Sauber.

Στο δεύτερο σκέλος και στην μάχη για την 10αδα έγινε μάχη μέχρι να πέσει η καρό σημαία. Όταν αυτή είχε πέσει οι προσπάθειες συνεχίζονταν και τελικά οι Nasr, Verstappen, Kvyat, Hulkenberg και Perez έμειναν εκτός τελικού.

Η πίεση που άσκησε στον Rosberg ο Hamilton στο τελευταίο σκέλος ανάγκασε σε λάθος τον Rosberg ο οποίος βγήκε εκτός στην προτελευταία στροφή. Ο Γερμανός οδηγός έκανε ακόμα ένα γρήγορο γύρο αλλά δεν έφτασε. Στο τέλος χαμογέλασε ο Hamilton o ο οποίος ήταν 6 δέκατα μπροστά από τον Rosberg. O Bottas έκανε λάθος στο τέλος και δεν πήγε παραπάνω από την 6η θέση. Οι Massa, Vettel, Raikkonen και Bottas έδειξαν ότι θα δώσουν ηρωικές μάχες και κατέλαβαν τις θέσεις από 3 ως 5.

Τα αποτελέσματα:
F1 2015

gocar

Τα αποτελέσματα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.