Περιμένουν την ψήφιση
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΟΚ
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τη ρύθμιση που αναρτήθηκε στο opengov.gr και αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Πλέον στον «δικέφαλο του βορρά» περιμένουν να ψηφιστεί και να γίνει νόμος του κράτους, ώστε να τους δώσει τη λύση.

Συγκεκριμένα από το σχέδιο νόμου προβλέπεται απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων εφόσον υπάρξει εφάπαξ καταβολή του πρωτογενούς χρέους μίας εταιρίας.

Αυτό ακριβώς έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε συνάντηση της Μαρίας Γκοντσάρεβα και Μάκη Γκαγκάτση με με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν δεσμευτεί πως εφόσον ψηφιστεί ο νόμος, θα είναι πρώτοι που θα κάνουν τη χρήση του.

Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που ισχύσει ο νόμος, ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να «σβήσει» εφάπαξ τα χρέη του ΠΑΟΚ πληρώνοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων 340 χιλιάδων ευρώ.

Η ρύθμιση αυτή θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τη Δευτέρα και εφόσον δεν υπάρξει καμία παρέμβαση από τους εταίρους θα πάει για ψήφιση στη Βουλή είτε την Τρίτη, είτε την Τετάρτη.

Έτσι λοιπόν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βλέπουν με θετικό τρόπο την εξέλιξη και περιμένουν την οριστική ψήφιση του νόμου για να χαμογελάσουν οριστικά.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.