τσιπρας παυλοπουλοςΕνώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ορκίζεται σήμερα στις 18:00 ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ακολούθως ο ίδιος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ κατόπιν θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Το Σάββατο το πρωί, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων του Πρωθυπουργού, της Προέδρου της Βουλής, του Αρχιεπισκόπου, του Αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης, πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, των Αρχηγών των Αναγνωρισμένων από τον κανονισμό της Βουλής Πολιτικών Κομμάτων και των Κομμάτων που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγχαρητήρια θα του δώσουν επίσης πρώην πρωθυπουργοί, πρώην Πρόεδροι της Βουλής, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, ο Έλληνας Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αντιπρόεδροι της Βουλής, ο Έλληνας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Επιπλέον, συγχαρητήρια θα υποβάλλουν η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, οι αρχηγοί ξένων διπλωματικών αποστολών, η περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων, τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι αρχηγοί ξένων δογμάτων και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.