aek olympiacosΣτο Ολυμπιακό στάδιο και στο αποψινό ντέρμπι Κυπέλλου, που κόβει την ανάσα, μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στις 19:00,  στρέφονται οι προβολείς.

Οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες από 65.000 φίλους της ΑΕΚ, που ζουν κι αναπνέουν για το παιχνίδι καθώς ο πρώτος προημιτελικός στο Καραΐσκάκη, είχε λήξη ισόπαλος με 1-1.

Παράλληλα, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα, καθώς θα κινητοποιηθούν συνολικά 3.000 αστυνομικοί, παρόντες θα είναι και τρεις εισαγγελείς , ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Οι γηπεδούχοι, θα έχουν υπέρ τους την συμπαράσταση των οπαδών τους που έχουν κάνει ήδη sold out στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πιο σημαντικό ματς της ομάδας εδώ και μία διετία, αλλά και το εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα που τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία και θέλουν να δώσουν απαντήσεις για τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις τους, μία μέρα μετά τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν έχει προβλήματα πλην της απουσίας του Ιβάν Μπρέσεβιτς και αναμένεται να παραταχθεί με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη στην αμυντική τετράδα, τους Ανάκογλου, Γιόχανσον και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή, τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα πλάγια, ενώ μπροστά θα αγωνιστεί ο σκόρερ του πρώτου αγώνα Αραβίδης.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Ελαμπντελαουί και Μήτρογλου, ενώ δεν υπολογίζονται οι Φουστέρ, Σαντάνα, Αυλωνίτης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης και ο Διαμαντάκος που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς.

Βασικός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Ρομπέρτο, αμυντική τετράδα οι Σαλίνο, Μασουακού, Σιόβας και ο Μποτία που επιστρέφει.

Οι Μανιάτης, Κασάμι και Ντομίνγκεζ θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, οι Αφελάι και Ντοσεβί στα πλάγια, ενώ ο Χάρα θα είναι στην αιχμή του δόρατος.

Την ίδια ώρα Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη περιμένουν να δουν πως συμπληρωθεί το «παζλ» της ημιτελικής φάσης με την Ένωση ή τους «ερυθρόλευκους».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθηναίος Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Μερκενίδη (Μακεδονίας).

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.