Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Δασκάλα πέταξε (;) μπροστά στα παιδιά το φαγητό «ατίθασου» μαθητή για να συμμορφωθεί επειδή έκανε το ίδιο σε συμμαθητή του! – video

Μάρτιος 10th, 2015 by Χρήστος Μίμης

Καταγγελία στο Δημοτικό Σχολείο Γαλατινής- Ο παππούς του μαθητή από τη Γαλατινή μιλά στο «Too…day» και στο Top Channel-Πώς περιγράφει το περιστατικό με τη δασκάλα-Τι λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
σχολειο
Ένα ακόμη περιστατικό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καταγγέλεται πως σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο της περιοχής και συγκκεριμένα στο Δημοτικό Σχολείο της Γαλατινής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία γονέα μαθητή, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να…πέταξε κάτω στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον…παραδειγματίσει,καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ-σάντουιτς άλλου συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού!

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον διευθυντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννη Γκαμπούρα, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει άμεσα τη εντολή για διερεύνηση της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συνέβησαν όλα τα παραπάνω.

Ο παππούς του μαθητή από τη Γαλατινή μιλά στο «Too…day» και στο Top Channel-Πώς περιγράφει στη δημοσιογράφο Νατάσα Χατζηγεωργίου το περιστατικό με τη δασκάλα-Τι λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων:


kozanimedia

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 10th, 2015 at 13:16 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply