Κορίνα ΒασιλοπούλουΈντονες αντιδράσεις προκάλεσε tweet της Κορίνας Βασιλοπούλου, περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, εναντίον γνωστού δημοσιογράφου.

Η συνεργάτης της Ρένας Δούρου επιτέθηκε μέσα από το twitter στον δημοσιογράφο Κώστα Στούπα μετά την εμφάνισή του σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην οικονομική ιστοσελίδα capital.gr.

«O Στούπας είναι το π… των δανειστών @nikosagSKG. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr», έγραψε η κυρία Βασιλοπούλου στο Twitter.

Άμεση ήταν η αντίδραση και κομμάτων και δημοσιογράφων με το ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για «άθλια φραστική επίθεση» που στοχοποιεί ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

«H στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε και οφείλουν, συνεχίζεται. Την σκυτάλη τώρα πήρε η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κα. Ρένας Δούρου, η οποία με χυδαίο σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του capital.gr κ. Στούπα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο αναρωτιέται αν «η πολιτική προϊσταμένη της κα. Βασιλοπούλου, η λαλίστατη περιφερειάρχης κα. Δούρου έχει να πει κάτι;».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι στην οποία αναφέρει: «Φαίνεται πως στο μυαλό κάποιων, όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις, είναι ύποπτος και καταδικαστέος», αναφέρει και προσθέτει: «Πρόκειται για καθαρά φασιστική λογική. Η ελευθερία του λόγου σε μια δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτη και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει καθαρή θέση για τέτοιες δηλώσεις στελεχών του. Εκτός αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους μια κοινωνία στην οποία θα εκφράζεται μόνο η δική τους “αλήθεια”».

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της έκανε λόγο για «φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σχετική ανακοίνωση για το επίμαχο tweet εξέδωσε και η Δράση στην οποία τονίζει ότι «οι ύβρεις και η χυδαιότητα χαρακτηρίζουν μόνο το ήθος αυτών που τις χρησιμοποιούν και η προσπάθεια να αυτολογοκριθούν τα ΜΜΕ που παραμένουν αντικειμενικά και ανεξάρτητα με την εξαπόλυση αυτού του είδους των επιθέσεων δείχνει μια βαθιά αντιδημοκρατική νοοτροπία».

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.