ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΑβτανδίλΣτη δημοσιότητα έδωσε την Κυριακή η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δέκα εκ των έντεκα μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με τη συνδρομή οικιακών βοηθών και αποκλειστικών νοσοκόμων.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δέκα (10) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε οικίες με τη συνδρομή οικιακών βοηθών και αποκλειστικών νοσοκόμων που παρείχαν πληροφορίες για τις οικίες και τους ενοίκους αυτών και συνελήφθησαν την 25-2-2015 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Αβτανδίλ του Γεωργίου και της Τσιάλα, που γεννήθηκε το 1971 στη Γεωργία

2. επ) OGANESIAN (ον) TIGRAN του MARAD και της TAMARA, που γεννήθηκε το 1973 στην Ουκρανία

3. (επ) ARSENIDZE ή GAGNIDZE (ον) MAMUKA ή LEVAN του ALEXANDRE ή GEORGIOUS και της MAGULI ή LEILA, που γεννήθηκε το 1967 ή το 1968 στη Γεωργία.



4 (επ) AKHALADZE (ον) AMIRAN του ZINA και της VAZA, που γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία.

5. (επ) NATSVLISHVILI ή KOBALIA (ον) KAKHABER ή KAKHA του ΒΕΝΟ και της TAVELA, που γεννήθηκε το 1973 στη Γεωργία.

6. (επ) KOBALAVA ή KOKIASHVILI (ον) GOGITA ή GIORGI του ETERI ή RAOULI και της AMIRAN ή NARGIZA, που γεννήθηκε το 1975 στη Γεωργία.

7. (επ) KOBIDZE (ον) KHATUNA του VAKHTANGI και της MARINA, που γεννήθηκε το 1977 στη Γεωργία.

8. (επ) UGULAVA (ον) LELA του DAVIT και της NINO, που γεννήθηκε το 1981 στη Γεωργία.

9. (επ) AKHALADZE (ον) TAMARA του GRIGOR και της VERA, που 10. (επ) KUBLASHIVILI (ον) MADONA του AMIRANI και της LILI, που γεννήθηκε το 1978 στη Γεωργία.γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία.



10. (επ) KUBLASHIVILI (ον) MADONA του AMIRANI και της LILI, που γεννήθηκε το 1978 στη Γεωργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.