ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣO Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών “Δώρο Ζωής” καλεί (εκ νέου) όλα τα μέλη του να προσέλθουν στην τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου, που θα γίνουν την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00- 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου στο Διοικητήριο Γρεβενών με όσους είναι παρόντες.

 

Υποψηφιότητες, γίνονται δεκτές κάθε μέρα στο γραφείο του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 6980526526 και στο e-mail: karapasb@gmail.com

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκλογές ως υποψήφιοι και ως εκλογείς έχουν, όλοι όσοι Αιμοδότησαν για το Σύλλογο την τελευταία 2ετία.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη και δείχνει το ενδιαφέρον μας για την στήριξη και λειτουργία του Συλλόγου.

Υ.Γ.
Οι δράσεις του Συλλόγου και οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς, έχουμε ανάγκη από δυναμικά άτομα που πιστεύουν στην δωρεά ζωής και στον εθελοντισμό.

Έλα και εσύ να συνδράμεις, αξιοποίησε σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο βοηθώντας να προάγουμε το μήνυμα της δωρεάς ζωής!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.