Δείτε φωτογραφίες από τη νέα αποκρουστική μέθοδο που χρησιμοποιούν
τζιχαντ
Μετά τους αποκεφαλισμούς, το κάψιμο μέσα σε κελιά, τις ρίψεις από ταράτσες οι τζιχαντιστές βρήκαν άλλον έναν «ευφάνταστο» τρόπο για να σκοτώνουν τα θύματά τους.

Προσαρμόζουν κάμερες υψηλής ανάλυσης στην άκρη των όπλων τους για να μαγνητοσκοπούν με κάθε λεπτομέρεια τις δολοφονίες, ώστε αυτές να μοιάζουν με βιντεοπαιχνίδια.

Οι εικόνες από το βίντεο δείχνουν μια ομάδα αιχμαλώτων, που αναγκάζονται να γονατίσουν, ενώ άντρες βαριά οπλισμένοι στέκονται από πίσω τους, τους σημαδεύουν και στη συνέχεια τους σκοτώνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Και φυσικά για ακόμα μια φορά το πλήθος συγκεντρώνεται για να δει το «θέαμα», ενώ την ώρα της δολοφονίας ζητωκραυγάζουν για το κατόρθωμα των τζιχαντιστών.

Αυτή η μέθοδος είναι η τελευταία που χρησιμοποιούν για να απαθανατίσουν τις κτηνωδίες στις οποίες επιδίδονται, στοχεύοντας σε νέους και νέες από τη Δύση, με στόχο αυτοί να δουν τα κατορθώματά τους και να τους προσηλυτίσουν στις τάξεις τους.


newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.