χαρισον φορντ

Σοβαρά τραυματίστηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Reuters.

Ειδικότερα, το μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χιλιόμετρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συντριβή οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Όπως ενημέρωσε ο βοηθός της Πυροσβεστικής της πόλης, ο 72χρονος πιλότος επέζησε αλλά βρίσκεται σε “σχετικά σοβαρή κατάσταση”.

“Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει”, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν και πρόσθεσε: “Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος”.

Ο βοηθός της Πυροσβεστικής διευκρίνισε ότι ο πιλότος είχε τις αισθήσεις του, ενώ στον τόπο της συντριβής έσπευσαν συνεργεία πρώτων βοηθειών για να μεταφέρουν τον Χάρισον Φορντ σε κοντινό νοσοκομείο. Συμπλήρωσε πως τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου τοποθέτησαν τον τραυματία σε σανίδα “ακινητοποίησης της σπονδυλικής στήλης και του χορηγήθηκε ορός”.

Σύμφωνα, πάντως, με την ιστοσελίδα TMZ ο Φορντ υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.