stano  davidΗ επαναφορά του κορμιού μετά την εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Μπορεί να μην είναι η πρώτη τους έννοια, αλλά σίγουρα τις απασχολεί.

Η Τζένιφερ Στάνο, σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ, η οποία μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους φίλους της στο Instagram, καταγράφει την πορεία… επαναφοράς του κορμιού της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, και με δεδομένο ότι έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και έχει μεσολαβήσει αρκετή γυμναστική, πόσταρε και μια συγκριτική φωτογραφία τού τώρα με την τελευταία ημέρα της εγκυμοσύνης της. Οπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, η κοιλιά έχει πλέον εξαφανιστεί…

Η πρώτη φωτογραφία στην οποία εστίαζε στην κοιλιά της μετά την γέννα είναι η παρακάτω, η οποία ελήφθη δύο εβδομάδες μετά τον ερχομό στον κόσμο του δεύτερου παιδιού της. Οπως η ίδια εξηγεί, στη δεύτερη εγκυμοσύνη της έχασε γρηγορότερα τα κιλά απ’ ό,τι στην πρώτη, ενώ σημειώνει ότι τη βοήθησαν όλα αυτά τα ρούχα που διαμορφώνουν το σώμα.

Περίπου δυο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Τζένιφερ Στάνο δείχνει το κορμί της και μιλά για τη διατροφή της:


Τρεις μήνες μετά τη  γέννα, η Τζένιφερ Στάνο δείχνει το κορμί της που μοιάζει να έχει επανέλθει πλήρως και σημειώνει πως έχει χάσει 13,6 κιλά. Ωστόσο, όπως η ίδια λέει, έχει ακόμη να χάσει άλλα τόσα…

Μια selfie λίγο πριν βγει ραντεβού με τον… σύζυγό της.

Λαμπερή και σε φόρμα μια μέρα πριν κλείσει τα 30:

Στα γενέθλιά της:

Μια εβδομάδα πριν, η Τζένιφερ Στάνο σε μια selfie που τη δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως:

Η μεταμόρφωση έγινε, έγραφε η ίδια, πριν μια εβδομάδα:

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τίποτα δεν θυμίζει ότι ήταν έγκυος:


 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.