βολεϊ

Σε μια απίστευτης αρνητική κατάσταση έχει βρεθεί το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών. Περισσότερο τρανταχτή η χθεσινή αποτυχία της γυναικείας ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος

γνώρισε την ήττα από τον Ζαφειράκη Νάουσας και υποβιβάζεται στην τοπική κατηγορία. Αυτή είναι η χαμηλότερη θέση στην ιστορία του γυμναστικού.

Δεκαέξι μήνες μετά την παραίτηση του προέδρου Ιορδάνη Καραϊορδανίδη και των προπονητών Χρήστου Χαντέ και Θανάση Τσιμπέρη, η ομάδα βόλεϊ των Γρεβενών φαίνεται πως δεν μπορεί να ανασάνει, με αποτέλεσμα τον έναν υποβιβασμό μετά τον άλλο..
Την ίδια στιγμή η νέα ομάδα βόλεϊ της πόλης, Αστέρας Γρεβενών κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν και να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα.
Μετά από αυτή την τροπή των πραγμάτων δεν αποκλείεται το άνοιγμα του Αστέρα προς τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα με στόχο να δημιουργηθούν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό.

Γιώργος Καπαγερίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.