Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Φλώρινας και Καστοριάς

1 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

χιονιαΠροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιουργήθηκαν λόγω κατολίσθησης και παγετού σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Φλώρινας και Καστοριάς. Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται σε ορεινές περιοχές της Καστοριάς. Ειδικότερα, λόγω κατολίσθησης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ.

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Γρεβενών και της Κοζάνης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε λόγω παγετού, από το 28ο χλμ. έως το 35ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου). Υποχρεωτική είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινές περιοχές της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα αναγκαίες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου)από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ.

Η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 12 τόνους διεξάγεται κανονικά, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ., της εθνικής οδού Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Για τα οχήματα άνω των 12 τόνων, η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς. Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

αμπε

This entry was posted on Κυριακή, 1 Μαρτίου, 2015 at 20:54 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply