Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

Φεβρουάριος 28th, 2015 by Χρήστος Μίμης

XOREYTIKO 3
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου « ΜΗΛΙΩΝΗΣ».

Περισσότερα από 190 μέλη αλλά και φίλοι του χορευτικού, γέμισαν κάθε γωνιά της αίθουσας και δημιούργησαν μια γνήσια παραδοσιακή βραδιά.

Η υπεύθυνη του Χορευτικού Κατερίνα Προκόβα, έκανε μια σύντομη αναφορά της δράσης και της ιστορίας του Χορευτικού τμήματος τα τελευταία 15 χρόνια ύπαρξής του, που λειτουργεί με την ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά των χορευτών και των χορευτριών.
XOREYTIKO 2
Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστο Πέτρου της προμήθειας παραδοσιακών φορεσιών, μέσα στο τρέχον έτος, ο οποίος έκοψε και την πίτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κος Στέργιος Πουρνάρας ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους παρουσίασε το πρόγραμμα των επικείμενων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Ζωή Καρανάσιου, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.
XOREYTIKO 1
Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι πολύ κέφι, χορό και τραγούδι με την καταπληκτική ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα.

Και του χρόνου!

Η υπεύθυνη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Κατερίνα Προκόβα

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 28th, 2015 at 15:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply