Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεν καταργούνται τα βουλευτικά αυτοκίνητα

28 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ξεκινάει η κλήρωση

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΜπορεί ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης να είχε δηλώσει ότι καταργούνται τα βουλευτικά αυτοκίνητα και ότι οι βουλευτές θα μετακινούνται με δικά τους μέσα, ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό.

Τα αυτοκίνητα  μένουν στους βουλευτές, αλλά σε λίγες ημέρες αρχίζει και η… κλήρωση ποιος θα πάρει ποιο αυτοκίνητο.

Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, στη Βουλή ανακάλυψαν ότι τα βουλευτικά αυτοκίνητα έχουν αποκτηθεί με το σύστημα του leasing και ότι το συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία λήγει στο τέλος του 2015 και το σημαντικότερο, ότι δύσκολα μπορούν να το σπάσουν.

Ετσι, θα συνεχίσουν οι βουλευτές να έχουν αυτό το προνόμιο τουλάχιστον για άλλους δέκα μήνες, εκτός αν οι ίδιοι αρνηθούν να το παραλάβουν. Είτε θελήσουν λιμουζίνα είτε όχι, δεν γίνεται καμία εξοικονόμηση χρημάτων, αφού έτσι και αλλιώς η Βουλή (δηλαδή οι φορολογούμενοι) τα έχουν ήδη προπληρώσει για όλο το 2015.

This entry was posted on Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2015 at 11:14 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply