Αποκάλυψε μια άλλη πτυχή του εαυτού του…

kanye westΟ σύζυγος της Kim Kardashian «λύγισε» σε συνέντευξή του στο BBC


Φημίζεται για το σκληρό ύφος του και το δυναμικό τρόπο να περνάει τις ιδέες του μέσω της ραπ μουσικής.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, τελικά «έσπασε», ξεσπώντας σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC.

Το προφίλ που είχε συνηθίσει τους οπαδούς του ο Κάνιε Γουέστ ήταν ενός ανθρώπου ανέκφραστου και πάνω απ’ όλα εγωιστή. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, όμως, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ταπεινός και τελικά έγινε πολύ συναισθηματικός, όταν αναφέρθηκε στους λόγους που έλυσε τη συνεργασία του με τους σπόνσορές του.


Ο Γουέστ απολογήθηκε για την πολύ ακριβή συλλογή της Adidas, που φέρει το όνομά του, λέγοντας πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μειώσει τις τιμές, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι οι φαν του.

«Άπαντες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να πιουν από το ίδιο μέρος! Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία στη νέα γενιά» είπε και, αναφερόμενος στον τίτλο του άλμπουμ του, «Η ομορφιά του Αγώνα», ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά».


Ο Γουέστ εμπνεύστηκε την τελευταία του συλλογή της Adidas από τις ταραχές που ξέσπασαν στο Λονδίνο και αποκάλυψε πως νωρίτερα μιλούσε για τον καθηγητή Γουίλσον, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Μάιο του 2014 και ο ίδιος είχε αποδώσει φόρο τιμής στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.