DHMOS 1Ο Δήμος Γρεβενών με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και της ΑΝΓΡΕ ολοκλήρωσε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις για το 2015 συμπεριλαμβάνοντας παραδοσιακούς και σύγχρονους ήχους του τόπου μας, αλλά και προβάλλοντας το παραδοσιακό πλέον για τον τόπο μας μανιτάρι.

Παρά την πίεση του χρόνου, των περιορισμένων διαθέσιμων πόρων και των αντίξοων καιρικών συνθηκών ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια αψηφώντας το κρύο, τους μαθητές για το κέφι και τη ζωντάνια τους και τους χορευτές των πολιτιστικών συλλόγων (Χορευτικά τμήματα του Δήμου Γρεβενών, Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου, Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Πίνδος”, Πολιτιστικού Συλλόγου Δοξαρά, Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπουρειού “Η Γόργιανη”, Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου, Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου, Πολιτιστικού Συλλόγου Κιβωτού και Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης) για τη ζωηρή τους παρουσία στην παραδοσιακή βραδιά.

Επιπλέον κρίνουμε σκόπιμο να γίνει μνεία στους επαγγελματίες της πόλης που στήριξαν τις εκδηλώσεις με ευγενικές χορηγίες (Οίκος Νυφικών Δάφνη Λιόλιου, εργοστάσιο Alfa Wood Pindos, εταιρεία επεξεργασίας ξύλου EYXYLON- ΖΙΩΓΑΣ Θ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ο.Ε.). Επίσης ευχαριστούμε τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας, τους Μανιταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας, το Μουσείο Μανιταριού Λάβδας, το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Δυτικής Μακεδονίας για την προσφορά ποικιλίας εδεσμάτων και τέλος τις σπουδάστριες του ΙΕΚ Γρεβενών και εθελόντριες για την συνεισφορά τους το μεσημέρι της Παρασκευής στο μασκάρεμα των μικρών μας φίλων. Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοξαρά για την βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.