μαρινακης αλαφουζοςΣοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Δ.Σ της Super League που έγινε την Τρίτη. “Φωτιά” έβαλε η ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και δη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου. Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν, το Δ.Σ διεκόπη.


Η πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από τους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά και Αγραφιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός από τους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η ένταση του πρόσφατου ντέρμπι της Λεωφόρου μεταφέρθηκε στη Λίγκα με αποτέλεσμα να έχουμε έκτροπα, τα οποία έφεραν τη διακοπή του Δ.Σ. Και όταν μιλάμε για έκτροπα, το εννοούμε, αφού υπήρξαν ανταλλαγές εκφράσεων πεζοδρομίου, ρίψεις νερών, ακόμα και μπουνιές!

Οι διάλογοι:

Μαχλάς σε Αλαφούζο: “Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού”.

Αλαφούζος σε Μαρινάκη: “Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή”

Κάπου εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχασε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έβρεξε τον Αλαφούζο!

Αλαφούζος σε Μαρινάκη: “Είναι δυνατόν, πως μιλάς έτσι…παραφέρεσαι!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν εκτός εαυτού όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες. Κόκκινος από τα νεύρα του ο κ. Μαρινάκης εκτόξευσε υβριστικές εκφράσεις εναντίον του προέδρου του Παναθηναϊκού ενώ ακούστηκε να λέει: “Πήγες να με σκοτώσει την Κυριακή!”.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου γρονθοκοπήθηκε από άνθρωπο ασφαλείας ενός εκ των παραγόντων. Είναι κάτι που τόνισε και ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του.

Οι απίστευτες εκφράσεις και το πρόωρο τέλος

Στη συνέχεια ακολούθησαν εκφράσεις που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε δημοσιογραφικό κείμενο, αφού η κατάσταση ξέφυγε. Οπως ήταν λογικό, η συνεδρίαση έληξε πρόωρα, αφού οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από τον Γιώργο Μποροβήλο να δώσει τέλος πριν υπάρξουν σοβαρότερα περιστατικά.

Το λερωμένο σακάκι του Κωστούλα

Παρών στο σοβαρό επεισόδιο ήταν και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. Τo Contra.gr επικοινώνησε μαζί του, ο οποίος φαινόταν σοκαρισμένος από τον τόνο της φωνής του: “Δεν θέλω να πω τίποτα”, ήταν το λακωνικό σχόλιό του. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ.Κωστούλας αποχώρησε από το επεισοδιακό Δ.Σ. με λερωμένο σακάκι, κάτι που μαρτυρά τα όσα τραγικά έγιναν μέσα στην αίθουσα.

Αλαφούζος: “Ναι, μου πέταξε νερό!”

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε:”Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο. Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη”.

contra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.