Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γυναίκα έδειρε επιβάτη του ΚΤΕΛ που έβριζε τις Ελληνίδες

25 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΞΥΛΟΣκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς την Πρέβεζα, με γυναίκα να επιτίθεται σε άλλο επιβάτη που «στόλισε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα τις γυναίκες και δη τις Ελληνίδες.

Την ώρα του συμβάντος που έγινε κοντά στο Αγρίνιο, μέσα στο λεωφορείο βρισκόντουσαν εκτός του οδηγού περίπου 25 άτομα, όπως αναφέρει το Pamepreveza.

Ενας 60χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο και σταδιακά η συζήτηση που είχε κλιμακώθηκε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να τον ακούνε όλοι οι άτυχοι παριστάμενοι.

Οταν ο άνδρας έκλεισε εξοργισμένος το τηλέφωνο, συνέχισε να μονολογεί φωνάζοντας με άκρως προσβλητικό τρόπο: «Γ…….οι Έλληνες … καλά σας κάνουν οι Γερμανοί … οι γυναίκες είναι π…ς φέρεται να φώναζε μεταξύ άλλων επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τις ύβρεις.

Μία νεαρή επιβάτης αποφάσιζε να ζητήσει από τον άνδρα να σταματήσει με ευγενικό τρόπο, για να εισπράξει την απάντηση: «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Αυτή ήταν και η στιγμή που προκάλεσε την έκρηξη άλλης γυναίκας που καθόταν κοντά στην πηγή των ύβρεων. Οπως γράφει χαρακτηριστικά το τοπικό site, σηκώθηκε από τη θέση της και χωρίς να πει τίποτε «του αστράφτει ένα κατακέφαλο, που του έφυγαν τα γυαλιά που φορούσε»! «Σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες … ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες!», τον απείλησε ευθέως.

Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας ότι το όχημα κινδύνευε να γίνει αρένα, σταμάτησε και προσπάθησε να λειτουργήσει ο ίδιος πυροσβεστικά, αλλά η γυναίκα ήταν ανένδοτη: «Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο … Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» φέρεται να απειλούσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τελικά, οι προτροπές του οδηγού στη γυναίκα για επιστροφή στην… ευπρέπεια και τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άνδρας φαίνεται ότι βόηθησαν να αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε και συγγνώμη από τους παριστάμενους και την γυναίκα που προσέβαλε…

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2015 at 21:23 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply