«Για επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης»

κομισιονΣτην επιβεβαίωση ότι οι θεσμοί έλαβαν τη λίστα των σχεδίων οικονομικών μεταρρυθμίσεων από την ελληνική πλευρά προχώρησε σήμερα Τρίτη πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας

επαρκώς περιεκτική τη σχετική λίστα.

«Κατά την άποψη της Επιτροπής, αυτή η λίστα είναι επαρκώς περιεκτική ώστε να αποτελέσει αποδεκτό σημείο εκκίνησης για μία επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης» δήλωσε η πηγή και προσέθεσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως ενθαρρυμένοι από την ισχυρή δέσμευση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι περαιτέρω εξειδίκευση των μεταρρυθμίσεων αναμένεται να κατατεθεί και να συμφωνηθεί πριν από τα τέλη Απριλίου σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Ευρωομάδας της περασμένης εβδομάδας. Υπογραμμίζουν επίσης ότι η αποφασιστική και άμεση εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις αποτελούν κλειδί για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Την έγκαιρη λήψη της λίστας επιβεβαίωσαν μέσω twitter τόσο ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς, όσο και η αναπληρώτριά του Μίνα Αντρέεβα. Και οι δύο ανέφεραν ότι η λίστα με τα μέτρα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, έχει ληφθεί εγκαίρως.twitter

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.