Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια του κινέζικου ζωδιακού το νέο Έτος του Ξύλινου Προβάτου;

ζωδια -κινα αστρολογια 2015Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου σηματοδοτεί την έναρξη του Νέου Έτους των Κινέζων.
Αυτή η χρονιά που ξεκίνησε 19/2 (Νέα Σελήνη1:48 μετά τα μεσάνυχτα, στις 29 και 59΄του Υδροχόουυ) είναι η Χρονιά του Προβάτου/Κατσίκας του Ξύλου.

Ας δούμε, λοιπόν, τι επιφυλάσσει γενικά σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το Έτος του Προβάτου του Ξύλου είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος και ακραίες καταστάσεις σε πολλές χώρες (συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα αναπτυγμένων και ορισμένων ευρωπαϊκών) που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κρίση χρέους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι πιο ανεπτυγμένες θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν το φαινόμενο του ντόμινο και, ως συνήθως, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις για άμβλυνση ή ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η παγκόσμια οικονομική κρίση θα είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, γιατί θα υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες μεταξύ των φτωχότερων, των λιγότερο αναπτυγμένων και των πλουσιότερων εθνών. Αυτά που «δεν έχουν», θα απαιτήσουν μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια ή καλύτερους όρους συναλλαγών στα αναπτυσσόμενα και αναπτυγμένα έθνη. Ωστόσο, τα τελευταία οφείλουν να βρουν τρόπους για να διευρύνουν την προστασία του εμπορίου. Οι εντάσεις θα αυξάνονται, δεδομένου ότι κάποιες χώρες θα αγωνιστούν περισσότερο, ενώ κάποιες άλλες (λιγότερες) θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Η πιθανότητα επίτευξης μιας κοινής λύσης μάλλον δε θα συμβεί εντός του 2015. Τα κράτη της Μέσης Ανατολή που είναι πλούσια σε πετρέλαιο ίσως δημιουργήσουν χάος σε άλλα φτωχότερα και αναπτυσσόμενα, εξαιτίας του ελέγχου του όγκου παραγωγής πετρελαίου. Στο τέλος, ακόμα και μετά από πολλούς γύρους συνομιλιών, δε θα επιτευχθεί συμφωνία για την αντιμετώπιση της πτώσης της τιμής του πετρελαίου. Ωστόσο, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ: Οι πολεμικές ομάδες συνεχίζουν να δημιουργούν αστάθεια και χάος σε παγκόσμιο επίπεδο με απρόκλητες επιθέσεις εναντίον αμάχων. Φέτος ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν πιο τολμηρές μεθόδους στις επιθέσεις και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αυξήσουν τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας σε όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς. Αναστάτωση, εντάσεις και φόβος θα συνεχίσουν να κυριαρχούν από τους Τζιχαντιστές ή παρεμφερείς θρησκευτικές ομάδες. Η Ανατολική Ευρώπη θα είναι άλλο ένα κομβικό σημείο αστάθειας που θα μπορούσε εύκολα να εξαπλωθεί στις κοντινές περιοχές. Ένταση θα υπάρχει και σε περιοχές της Άπω Ανατολής. Η δημιουργία ενός φιλικού διακανονισμού μεταξύ των Ασιατικών Κρατών θα απαιτήσει πολλές συζητήσεις στα Ηνωμένα Έθνη αλλά και σε διεθνές επίπεδο που θα δώσει μια ακόμα δυνατότητα ειρηνικής διευθέτησης μεταξύ των εθνών της Κορεατικής Χερσονήσου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιστατικά κατασκοπείας μεταξύ των Δυτικών και Ανατολικών κρατών μέσω εξελιγμένων συστημάτων τεχνολογίας Αλλαγές σε μια κυβέρνηση και εξέγερση είναι πολύ πιθανή στην Αφρική που θα την ακολουθήσουν ταραχές στην πόλη και συγκρούσεις μεταξύ αντιμαχόμενων δυνάμεων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Κατά τη διάρκεια του έτους, ο αγώνας του ποιος θα κυριαρχήσει στην παγκόσμια οικονομία θα παιχτεί μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Θα υπάρχουν κινήσεις είτε από τη μια είτε από την άλλη χώρα και ο υπόλοιπος κόσμος απλά θα παρακολουθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ θα θελήσουν να παραμείνουν το Νο 1, αλλά η δύναμη της Κίνας κι η συνεχής της πρόοδος θα συνεχίσει να τις απειλεί. Η Κίνα μπορεί να επιβραδύνει τους ρυθμούς ανάπτυξης αλλά θα εξακολουθήσει να προκαλεί τον φθόνο πολλών κρατών. Η οικονομική ανάκαμψη συνεχίζει να βελτιώνεται στα μεγάλα κράτη της Δυτικής Ευρώπης αλλά υπάρχουν πολλά που θα εξακολουθούν να αγωνίζονται για να αντιμετωπίσουν τα τεράστια χρέη τους. Η αποχώρηση ενός από την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή δε θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις ίσως τελικά συμβεί, κάτι που θα δημιουργήσει αμέσως μεγάλο πανικό στις παγκόσμιες αγορές οι οποίες θα γίνουν πιο σκληρές και περιοριστικές σε κάποιες χώρες. Η κατάσταση θα γίνεται χειρότερη μέχρι και τα μέσα του έτους αλλά μετά σιγά-σιγά θα αρχίσει να ανακάμπτει. Αρκετά νέα προϊόντα σχετικά με ψηφιακή τεχνολογία, ενεργειακούς πόρους, μέσα μεταφοράς και ιατρικά επιτεύγματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των επενδυτών τα οποία θα τους αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Φαινόμενα κερδοσκοπίας θα υπάρξουν που θα δώσουν ώθηση στις χρηματοπιστωτικές αγορές στην αρχή του έτους αλλά αργότερα θα περιοριστούν.

Fotolia 73421686 Subscription XXL

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στις εργασιακές σου σχέσεις αλλά αν δώσεις προσοχή στο τι λες και τι κάνεις κι αποφύγεις άσκοπες διαφωνίες, τότε θα είσαι σε θέση να χειριστείς την κατάσταση, τόσο με τον προϊστάμενό σου όσο και τους συναδέλφους σου. Πάντως θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες, αφού η συγκεκριμένη χρονιά θα ενισχύσει την έκφραση, το ταλέντο και την απόδοσή σου στη δουλειά κι αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Εάν μπορέσεις να εφαρμόσεις τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στην εργασία σου, τότε θα κερδίσεις. Ωστόσο, η πολύ δουλειά φέρνει και μια πίεση γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τα ξεσπάσματά σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η άνοδος των εσόδων σου που φάνηκε προς το τέλος της χρονιάς του Αλόγου θα συνεχιστεί κι αυτήν αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Όσο έχεις σταθερή απόδοση στη δουλειά σου και υπομονή, τότε η πιθανότητα να κερδίσεις επιπλέον χρήματα ή ένα δώρο είναι μεγάλη. Εντούτοις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στη διαχείρισή τους γιατί ενδέχεται είτε να υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα, πχ μια ζημιά ή άλλου είδους απώλεια και να αναγκαστείς να ξοδέψεις μεγάλο ποσό. Σε γενικές γραμμές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου θα περάσεις πρώτα μια σειρά εμποδίων.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα φέτος απ’ ό, τι το 2014. Ιδιαίτερα, αν είσαι γυναίκα και μόνη, τότε θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου αλλά και πάλι θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά και τα λόγια σου γιατί μπορεί να πληγώσεις την καρδιά του εξαιτίας λανθασμένων ενεργειών κι αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σας. Γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις διαμάχες κι εντάσεις με το πρόσωπο που αγαπάς.
ΥΓΕΙΑ: Πρέπει να βάλεις την υγεία σου στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου. Να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να χαλαρώνεις μετά τη δουλειά. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις και να μη βιάζεσαι γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και μικροτραυματισμών.

 

ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η πορεία στα επαγγελματικά σου θα είναι παρόμοια με το προηγούμενο έτος. Το 2015 όμως μαζί με τις ευκαιρίες θα σου φέρει κι επιπλέον πίεση. Είναι πολύ πιθανό να συνεργαστείς με κάποια άτομα πάνω σε ένα συγκεκριμένο project κι έτσι θα μοιραστείτε και τις ευθύνες. Ωστόσο, επειδή θα υπάρξει ένας κρυφός ανταγωνισμός, πρέπει βάλεις πάνω απ’ όλα τον κοινό στόχο και όχι τον εγωισμό σου γιατί η πρόοδός του θα καθυστερήσει. Πολύ μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις σε μια καινούργια γνώση που θα σε βοηθήσει αλλά και στους ανθρώπους που θα είναι δίπλα σου. Τον επόμενο χειμώνα πάντως θα χρειαστεί να επανεξετάσεις και να προσαρμόσεις ανάλογα την πορεία της σταδιοδρομίας γιατί αυτή είναι μια κρίσιμη χρονιά και τα καλύτερα θα έρθουν για σένα προς το τέλος του Έτους του Προβάτου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην περιμένεις θαύματα στα οικονομικά σου αυτή τη χρονιά. Σαφώς και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες αλλά θα έχεις και ανταγωνισμό. Αν θέλεις να βγεις νικητής/α θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη σοφία που έχεις αποκτήσει από την εμπειρία σου. Πρωτίστως πρέπει να διασφαλίσεις το σταθερό εισόδημά σου ή μια εργασία που θα στο προσφέρει. Κάθε ρίσκο ή παράτολμη επένδυση δεν συνιστάται, εκτός αν πρόκειται να αγοράσεις ένα ακίνητο ή να βελτιώσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εάν είσαι ελεύθερος/η και ψάχνεις την αγάπη, τότε καλό θα ήταν να διευρύνεις περισσότερο τον κύκλο σου και να αυξήσεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Υπάρχει, δε, πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα είναι από άλλο μέρος, ίσως κι από το εξωτερικό και θα χρειαστεί να διανύεις κάποια απόσταση για να το συναντήσεις. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, κάνοντάς του συχνές, μικρές εκπληξούλες για να κρατήσεις τονωμένο τον έρωτά σας. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν μεταξύ σας αλλά μάλλον θα ευθύνονται άτομα του ευρύτερου συγγενικού σας κύκλου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχετε μια κοινή αντιμετώπιση.
ΥΓΕΙΑ: Ο φόρτος εργασίας αλλά και το άγχος των οικονομικών σου μπορεί να σου προκαλέσουν μια κόπωση ή προβλήματα στο στομάχι σου γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχεις περισσότερο τη διατροφή σου και να τονώσεις την ενέργειά σου ακόμα και με συμπληρώματα ή βιταμίνες.

 

ΤΙΓΡΗ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα επαγγελματικά σου το 2015. Αν είσαι άνεργος/η και ψάχνεις για δουλειά, τότε θα πρέπει να έχεις λίγο υπομονή γιατί οι αλλαγές θα έρθουν μετά το καλοκαίρι. Εάν όμως έχεις μια εργασία ή δική σου επιχείρηση, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ ήρεμα, ιδιαίτερα αν έχεις αναλάβει κάποιο έργο το οποίο θα ολοκληρώσεις χωρίς να πιεστείς παραπάνω. Σίγουρα πάντως θα πρέπει οικοδομήσεις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου και να έχεις σωστή αντιμετώπιση στους υφισταμένους σου γιατί οι άνθρωποι γύρω σου θα σε υποστηρίξουν πλήρως. Αυτή τη χρονιά θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις την δουλειά σου και να εδραιώσεις τη θέση σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 θα είναι καλή χρονιά για τα οικονομικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα χρήματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και μια κληρονομιά. Αν έχεις ή συμμετέχεις σε μια οικογενειακή επιχείρηση με την συμβολή όλων των μελών θα έχει πολύ καλή πορεία, ανεξάρτητα αν κάποιες φορές υπάρχει διαφορά αντιλήψεων. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια έκτακτα έξοδα είτε για ιατρικές εξετάσεις ή σε επισκευή του αυτοκινήτου σου. Το σίγουρο είναι ότι όποια επιπλέον χρήματα σου έρθουν φέτος, θα θελήσεις να τα δαπανήσεις είτε σε μια αγορά είτε σε μια μακρόχρονη επένδυση που πιστεύεις ότι θα σου αποφέρει κέρδη.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις άστρο το 2015 γιατί θα είναι μια καλή χρονιά για τη σχέση και τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, τότε θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις ένα άτομο του αντίθετου φύλου που θα σου αρέσει πολύ κι ενδέχεται να ανήκει στον κοινωνικό κύκλο ενός φίλου σου. Αν είσαι σε σχέση, όλα θα κυλήσουν πολύ όμορφα ενώ θα προκύψουν απρόσμενα, συναρπαστικά και πολύ θετικά γεγονότα. Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να διατηρήσεις την γαλήνη και την αγάπη και θα χάσεις τα εγωιστικά και αλαζονικά στοιχεία του χαρακτήρα σου γι’ αυτό θα έρθετε πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου.
ΥΓΕΙΑ: Η κατάσταση της υγείας σου είναι πολύ καλή, αν και μερικές φορές θα νιώθεις κούραση και την ενέργειά σου κάπως πεσμένη αλλά σύντομα θα την επανακτάς. Είναι πάντως η κατάλληλη χρονιά αν θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή κάποιου είδους άσκηση για να διατηρήσεις τη φόρμα σου.

 

ΛΑΓΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτή είναι μια καλή χρονιά για σένα για να βρεις εκείνους του εταίρους που μαζί θα μπορέσετε να οικοδομήσετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική συνεργασία. Η τύχη σου βρίσκεται στους ανθρώπους και τη σχέση σου με αυτούς στον εργασιακό χώρο. Χρησιμοποίησε την επιπλέον ενέργειά σου για να βοηθήσεις τους συναδέλφους σου να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Συνεργάσου με το διευθυντή ή τον προϊστάμενό σου, ώστε να έρθεις όσο το δυνατόν πιο κοντά τους. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να προωθήσεις τη δουλειά σου ή να πετύχεις μια αύξηση μισθού το 2015. Αν εξακολουθείς να είσαι άνεργος/η, μέσω ενός φίλου ή γνωστού θα βρεις κάτι που μπορεί να μην είναι αυτό που αναζητούσες αλλά τουλάχιστον θα σου αποφέρει ένα εισόδημα. Γενικά, οι διασυνδέσεις σου θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις μια θέση στον τομέα της εργασίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όπως είπαμε και παραπάνω οι άνθρωποι γύρω σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα εργασιακά σου και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σου. Ίσως δαπανήσεις χρήματα σε εξόδους με την παρέα σου, σε κοινωνικές δραστηριότητες, σε δώρα σε γνωστούς ή για να δανείσεις ένα φίλο ή συνάδελφό σου που έχει πραγματικά ανάγκη. Το δεύτερο εξάμηνο του 2015, τα χρήματα θα επιστρέψουν πίσω σε σένα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και μάλιστα θα χαίρεις και της εκτίμησης όλων όσοι ευεργετήθηκαν. Τα επιπλέον έσοδα πάντως αυτή τη χρονιά δεν θα προέρθουν απαραίτητα από την εργασία αλλά από κάποιο μπόνους, εκδούλευση, ανταμοιβή, ή τυχερό παιχνίδι. Ωστόσο, θα πρέπει να μοιραστείς την τύχη και τη χαρά σου και να είσαι ανοιχτοχέρης/α. Το 2015 είναι μια καλή χρονιά της εξοικονόμησης χρημάτων γι’ αυτό οργάνωσε ένα σχέδιο για την σωστή τους διαχείριση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η το μυστικό είναι να βγαίνεις περισσότερο έξω και με τους φίλους σου να συμμετέχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί μέσα από εκεί θα έχεις μια καλή ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε ελκύσει το οποίο ενδέχεται να έχει γεννηθεί στο Έτος του Χοίρου, Προβάτου, Σκύλου ή Δράκου. Αν είσαι σε σχέση, η χρονιά ευνοεί την ανάπτυξή της με το να δεθείτε βαθύτερα με το σύντροφό σου. Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος είναι οι καλοί μήνες για τη σχέση σου.
ΥΓΕΙΑ: Πέρα από κάποιο κρυολόγημα που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και θα χρειαστεί να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες, τίποτα το ανησυχητικό δε διαφαίνεται στον τομέα της υγείας σου.

 

ΔΡΑΚΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία θα είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου για το 2015. Η ευκαιρία για να χτίσεις την καριέρα σου είναι μεγάλη αλλά η δουλειά θα απορροφήσει όλο το χρόνο σου και εννοείται ότι η πίεση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Αν μπορέσεις να τη χειριστείς, καλώς, αν όμως δεν είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις, τότε θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από τους συναδέλφους-συνεργάτες σου. Αυτοί θα σου δώσουν και την ηθική στήριξη που χρειάζεσαι τονώνοντας την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Αν λοιπόν θέλεις να αναπτυχθείς πρέπει να έχεις άψογη συνεργασία μαζί τους και να βάλεις όλη τη θετική σου ενέργεια. Στο τέλος της Άνοιξης προς αρχές Καλοκαιριού θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φέτος δε θα υπάρχουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη κι αυτό γιατί η σχέση σου με τα αδέλφια, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους επιχειρηματικούς εταίρους ή τους συγγενείς θα είναι λίγο περίπλοκη. Θα έχετε διαφορετικές απόψεις αντιμετώπισης κάποιων θεμάτων που ίσως κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Όταν λήξουν οι διαφωνίες σας, τα χρήματα δειλά-δειλά θα κάνουν την εμφάνισή τους γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη σοφία σου, να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς χωρίς ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ως εκ τούτου, να αποφύγεις νέες επενδύσεις και να επικεντρωθείς στην καριέρα σου κι όχι στα λεφτά.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι δεσμευμένος/η θα υπάρξει μια πίεση από την πλευρά του συντρόφου σου για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα αλλά καλό θα ήταν να μην υποκύψεις, ιδιαίτερα αν έχει «ξεφτίσει» η ερωτική έλξη ανάμεσά σας. Η αγάπη σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να αναπτυχθεί και να αναθερμανθεί. Ωστόσο, εάν είσαι ελεύθερος/η, τότε έχεις καλές πιθανότητες να βρεις κάτι αξιόλογο που θα σου ταιριάζει τον Μάρτιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο ή Νοέμβριο.
ΥΓΕΙΑ: Επειδή θα επικεντρωθείς περισσότερο στην καριέρα σου, πρέπει να βρίσκεις ευκαιρίες να ξεκουράζεις το σώμα και το μυαλό σου για να διατηρήσεις την ενεργητικότητά σου, οπότε το περπάτημα έστω για μια φορά τη βδομάδα θα σου κάνει καλό.

 

ΦΙΔΙ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εσύ που έχεις γεννηθεί το Έτος του Φιδιού θα έχεις μεγάλη εύνοια το 2015 στα επαγγελματικά σου αν κινηθείς με στρατηγική και θα υπάρξουν νέες προοπτικές και υψηλές επιδόσεις. Αν εργάζεσαι σε εταιρεία, θα βοηθήσεις αποτελεσματικά τους νέους υπαλλήλους, τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους, όχι μόνο για να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, αλλά και να ανελιχθούν. Εξαιτίας αυτής σου της στάσης θα λάβεις κάποια επιπλέον αμοιβή, θα αποκτήσεις καλό όνομα και θα εργαστείς, χωρίς καμία πίεση. Εάν έχεις πάρα πολύ φόρτο εργασίας, τότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βοήθησες θα σε στηρίξουν. Με καλή συνεργασία θα καταφέρεις πολλά πράγματα αυτή τη χρονιά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα υπάρξουν αξιόλογες μεταβολές στα οικονομικά σου το 2015. Κάποιες ευκαιρίες θα αρχίσουν να φαίνονται αργότερα κατά το φθινόπωρο, οπότε θα χρειαστεί να περιμένεις από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και το Σεπτέμβριο, όπου θα έχεις μια σχετική βελτίωση. Αν σε ενδιαφέρουν οι επενδύσεις, τότε θα πρέπει να οργανώσεις μια στρατηγική μακροπρόθεσμη και να μην κάνεις βιαστικές και παράτολμες κινήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στη δουλειά σου αυξάνοντας τις επιδόσεις σου ώστε να εξασφαλίσεις το σταθερό μισθό σου. Πάντως υπάρχει περίπτωση να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο στο τέλος του 2015.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ούτε και στα ερωτικά σου διαφαίνεται μεγάλη αλλαγή. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο όπου κάτι μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σου. Το ίδιο ισχύει και σε σένα που έχεις σχέση, καθώς μέχρι και το συγκεκριμένο μήνα τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι κάπως βαρετά, αφού και οι δύο θα ρίξετε το βάρος στα επαγγελματικά σας. Από κει και μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρξει μια σαφής βελτίωση στη σχέση.
ΥΓΕΙΑ: Υπάρχει μια επιρρέπεια μικροατυχημάτων φέτος γι’ αυτό χρειάζεται να προσέχεις κατά την οδήγηση, κολύμβηση, περπάτημα ή ακόμα και στην εργασία σου. Εάν έχεις κάποιο μεγαλύτερο ή ασθενές μέλος της οικογένειάς σου, θα πρέπει να ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του συχνά. Επίσης, η πρόχειρη ή κακή διατροφή μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο πεπτικό σύστημα, στο έντερο ή το στομάχι γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχεις ένα πιο προσεκτικό διατροφικό πρόγραμμα.

 

ΆΛΟΓΟ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε σχετικά μέτριο επίπεδο και δε θα έχεις μεγάλη πίεση στη δουλειά το 2015 γιατί έτσι κι αλλιώς έχεις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου και αρκετή στήριξη από τους συναδέλφους και τους προϊστάμενούς σου. Ωστόσο, αν έχεις τη διαχείριση μιας εταιρείας, θα πρέπει να έχεις ισότιμη αντιμετώπιση και στους υφισταμένους σου. Χρειάζεσαι υπομονή και χρόνο για να επιτύχεις τους στόχους σου ή να τελειώσεις ένα έργο που έχεις αναλάβει. Αυτό που πρέπει να κατανοήσεις πάνω απ’ όλα είναι ότι δεν έχεις απεριόριστη ενέργεια γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να σε βοηθήσουν. Αυτό θα είναι το καλύτερο για τον εαυτό σου. Το άλλο είναι να αποθηκεύσεις την ενέργειά σου και να χαλαρώσεις την πίεσή σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πορεία των οικονομικών σου είναι παρόμοια με την καριέρα σου. Θα έχεις μεγάλη ευκαιρία να δείξεις το ταλέντο σου στο περιβάλλον σου αλλά και να βγάλεις κάποια επιπλέον χρήματα, όχι από την εργασία σου, αλλά από άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο, επειδή το 2015 δεν έχεις μεγάλη εύνοια πρέπει να προσέχεις μήπως εμπιστευτείς το λάθος άτομο και στο τέλος εξαπατηθείς. Εάν έχεις δική σου επιχείρηση, θα ενθουσιαστείς από ένα νέο σχέδιο αλλά για να πετύχει όπως το έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να περιμένεις το τέλος του έτους. Ως εκ τούτου, ίσως θα ήταν καλύτερα να το πας σταδιακά. Μπορεί να έχεις κάποιο μικρό μεν αλλά σταθερό εισόδημα. Για το παραπάνω, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου, αρχές Χειμώνα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το 2015 αναμένεται να είναι μια καταπληκτική χρονιά για τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις πολύ κέφι και διάθεση να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να βρεις ένα άτομο που σου ταιριάζει και να κάνεις σχέση μαζί του. Οι πιο τυχεροί μήνες θα είναι ο Αύγουστος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος, Δεκέμβριος. Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση σου έχει προοπτικές για να περάσει στο επόμενο στάδιο ενώ αν είσαι παντρεμένος/η θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και θα χαρείτε τον έρωτά σας.
ΥΓΕΙΑ: Και η κατάσταση της υγείας σου θα είναι πολύ καλή ενώ η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να εξαντλείς το σώμα σου και να ξεκουράζεσαι όποτε βρίσκεις ευκαιρία, ιδίως αν η πίεση από την εργασία σου είναι μεγάλη οπότε θα πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ/ΚΑΤΣΙΚΑ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Φέτος που είναι η χρονιά σου, το Έτος του Προβάτου, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σου. Όμως, θα συναντήσεις αρκετές προκλήσεις, ανταγωνισμό και θα έχεις τάση για σπατάλες. Ως εκ τούτου, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να δώσεις αγώνες και να αντεπεξέλθεις στις πιέσεις που θα σου παρουσιαστούν. Αν τα καταφέρεις να τα χειριστείς σωστά, τότε το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά για σένα. Αν ο φόρτος εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλος, τότε θα χρειαστείς τη βοήθεια άλλων ατόμων και να γίνεις πιο συνεργατικός/η ή να δημιουργήσεις μια ομάδα. Έτσι, θα είναι ευκολότερο. Να περιορίσεις τις εγωιστικές σου τάσεις, οικοδομώντας μια καλή σχέση με τους ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σου το 2015.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κοινωνικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις θα είναι πολύ αυξημένες το 2015 και αναγκαστικά τα έξοδα που θα κάνεις για να παρευρεθείς θα είναι πολύ περισσότερα από πέρυσι. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις τα οικονομικά πάρε-δώσε με τους φίλους σου, πχ να δανείσεις χρήματα γιατί είναι πιθανό να μαλώσετε εξαιτίας τους και στο τέλος να χαλάσει η φιλία σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ή θα αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα, ίσως μισθό από την εργασία σου. Το 2015 απλώς δεν είναι καλή χρονιά για ανοίγματα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις κι αν να πρέπει να πάρεις μια τέτοια απόφαση είναι πιο σοφό να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Χειμώνα. Ευνοούνται μόνο οι αγορές-ευκαιρίες που θα πάρουν αργότερα αξία και επενδύσεις με μακρόχρονη απόδοση, ώστε να αποφύγεις όσο μπορείς μια πιθανή απώλεια χρημάτων.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Σε αυτόν το τομέα δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα φέτος, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός που θα συναντήσεις είναι μεγάλος. Εάν είσαι ελεύθερη γυναίκα, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί το αντίθετο φύλο αλλά χρειάζεσαι πολλή υπομονή για να πετύχεις μια ειλικρινή σχέση. Αν είσαι άντρας, τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αν είσαι ήδη σε σχέση και θέλεις να ωθήσεις τα πράγματα να γίνουν πιο επίσημα, δε χρειάζεται να το πιέσεις γιατί μπορεί να βλάψεις τον εαυτό σου στο τέλος. Επίσης θα πρέπει να προσέξεις εκφράσεις και συμπεριφορές σου γιατί άθελά σου ίσως πληγώσεις το σύντροφό σου και δημιουργήσεις προβλήματα που θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Αν είσαι παντρεμένος/η, θα υπάρχουν διαμάχες με το σύντροφό σου οπότε καλό θα ήταν να ρίξεις το βάρος σου στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή την οικονομική διαχείριση ώστε να αποφύγεις ως ένα βαθμό δυσάρεστες καταστάσεις.
ΥΓΕΙΑ: Από όλες αυτές τις μάχες στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σου, το σώμα και το πνεύμα σου θα κουράζεται εύκολα. Ωστόσο, η ενέργειά σου αυτό το έτος θα είναι έντονη και ακόμα και μετά από μια μικρή ασθένεια, θα είσαι σε θέση να ανακτήσεις γρήγορα τις δυνάμεις σου, με αρκετό ύπνο και ξεκούραση. Καλό θα ήταν αν είσαι μεγαλύτερος/η ηλικιακά να κάνεις ένα γενικό τσεκ-απ πάντως να ξέρεις που βρίσκεται η κατάσταση της υγείας σου. Ενδεχομένως να παρουσιάσεις κάποια προβλήματα στο πεπτικό ή στο ουροποιητικό σύστημα οπότε συνιστάται το πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, να αποφύγεις επικίνδυνα αθλήματα λόγω κινδύνου τραυματισμών.

 

ΠΙΘΗΚΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα σου δοθεί η δυνατότητα το 2015 να αναπτύξεις διάφορα, καινούργια ταλέντα που είτε γνώριζες και είχες ανεκμετάλλευτα, είτε δεν είχες καθόλου την επίγνωσή τους, κάνοντάς σε το «αγαπημένο παιδί» προϊσταμένων και συναδέλφων. Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό σημαίνει ότι θα αυξήσεις τους ρυθμούς σου στην εργασία και θα ανοίξεις πολλά μέτωπα που αν τα χειριστείς σωστά δεν θα νιώσεις καμία πίεση. Πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να σε βοηθήσουν, να σε εκπαιδεύσουν σε καινούργια πράγματα και να σε υποστηρίξουν. Στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου θα πνέει ούριος άνεμος και εξαιτίας της εξαιρετικής απόδοσής σου, το αφεντικό σου θα είναι πολύ περήφανο που ανήκεις στην ομάδα του κι ίσως συντελέσεις στην προσωπική του επιτυχία. Είναι συνδυασμός win-win για τα επαγγελματικά σου το 2015.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και σε αυτόν το τομέα το 2015 σε ευνοεί πολύ, αφού οι δυνατότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου είναι μεγάλες και γρήγορα θα εμφανιστούν μπροστά σου. Αυτό σημαίνει ότι χρήματα έρχονται προς το μέρος σου και θα πρέπει να τα διαχειριστείς με σύνεση και δίκαια. Το σωστό θα ήταν να μην τα καρπωθείς όλα μόνος/η σου γιατί κατά κάποιο τρόπο θα σταματήσεις τη θετική ροή ενέργειας. Για παράδειγμα, αν έχεις δική σου επιχείρηση, τότε μοιράσου μέρος των κερδών σου με τους πελάτες σαν μια προσφορά ή με τους συνεργάτες σου, δίνοντάς τους ένα καλό μπόνους. Πάντως να γνωρίζεις ότι θα ψάχνεις τρόπους κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους για να βγάλεις επιπλέον χρήματα και θα το καταφέρεις το Φθινόπωρο. Από κει και πέρα η κατάσταση θα αρχίσει να φθίνει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σου αν και η τύχη θα ευνοήσει περισσότερο τους άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου που ψάχνουν να βρουν το έτερο ήμισυ. Δεν πρέπει λοιπόν να χάσεις την ευκαιρία το 2015 και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ο έρωτας θα έρθει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Εάν είσαι γυναίκα, ασκείς έντονη έλξη και θα τύχεις θετικής ανταπόκρισης από το αντίθετο φύλο αν κυκλοφορείς περισσότερο. Αν έχεις σχέση, μπορεί να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συμβίωσης ή ακόμα και γάμου ενώ αν είσαι παντρεμένος/η, θα ξαναφουντώσει ο έρωτάς σου για το/τη σύζυγό σου και είναι πιθανό να εξοικονομήσεις χρόνο για διακοπές, μικρές αποδράσεις και εκδρομές μόνο για τους δυο σας για να έρθετε πιο κοντά.
ΥΓΕΙΑ: Η καλή διάθεση θα φέρει και την καλή υγεία το 2015. Μπορεί να σπαταλάς αρκετό χρόνο στα της εργασίας σου γι’ αυτό χρειάζεται να βάλεις κάποια μορφή άσκησης στη ζωή σου αλλά και να αυξήσεις τις ώρες ύπνου σου.

 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πήγαν καλά το 2014, τότε η τύχη σου θα συνεχιστεί. Εάν πάλι πιέστηκες αρκετά πέρυσι, τώρα θα ελαφρύνεις περισσότερο. Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν συναντήσεις στη δουλειά σου, κάποιος γύρω σου θα εμφανιστεί για να σε βοηθήσει να το λύσεις οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι το 2015 σου προσφέρει άνεση στον τομέα της εργασίας κι ως εκ τούτου, είναι μια καλή ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Πολύ σημαντικό επίσης, που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να μη διστάσεις να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, μια επιπλέον εκπαίδευση, και να λάβεις καινούργιες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το επίπεδό σου. Πολύ πιθανό, δε, είναι να αναδιοργανώσεις τη σκέψη σου και να αναλύεις τα θέματα από άλλη οπτική γωνία για να καταφέρεις να βρεις νέες ιδέες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή κατάλληλων ανθρώπων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 θα είναι μια καλή χρονιά και για τα οικονομικά σου αν και για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα θα πρέπει αφενός να κατευθυνθείς στην ανάληψη κάποιων δουλειών συγκεκριμένων και με το κομμάτι και αφετέρου να συνεργαστείς με κάποιο φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, ενδέχεται να λάβεις ένα αξιόλογο ποσό και να ενισχύσεις και μια φιλία σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν θα υπάρχει για πάντα. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση να αρπάξεις τις ευκαιρίες και πάνω απ’ όλα να μη γίνεις άπληστος/η και προκαλέσεις την τύχη σου γιατί αν θα πας για τα πολλά θα χάσεις και τα λίγα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι μόνος/η θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βγεις έξω και να πηγαίνεις σε διάφορα μέρη οπότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει. Επειδή είναι μια χρονιά Ξύλου που το συγκεκριμένο στοιχείο αντιπροσωπεύει το γυναικείο φύλο περισσότερη τύχη έχει φέτος ο άνδρας να βρει αυτό που ψάχνει απ’ ότι μια γυναίκα γι’ αυτό πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου περισσότερες ευκαιρίες μέσα από μια διεύρυνση των κοινωνικών σου δραστηριοτήτων και κυρίως να επικεντρωθείς σε κύκλους που θα είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος/η, θα ρίξεις περισσότερο βάρος στα συναισθήματα του συντρόφου σου ο οποίος εξαιτίας της αγάπης του ίσως θυσιάσει κάτι, προκειμένου να σε κάνει πιο ευτυχισμένο/η. Καλό θα ήταν όμως να τον εμποδίσεις γιατί μακροπρόθεσμα θα βλάψει τη σχέση.
ΥΓΕΙΑ: Θα εργαστείς σκληρά φέτος για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα κι επειδή θα ξοδεύεις αρκετό χρόνο για την δουλειά σου, θα πρέπει να θυμάσαι να ξεκουράζεις το σώμα σου, να φορτίζεις μετά την ενέργειά σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε κάποια άσκηση που θα βοηθά το μυαλό σου να ξεθολώνει. Εξαιτίας της βιασύνης σου ίσως έχεις διάφορα μικροατυχήματα, γι’ αυτό να είσαι πιο προσεκτικός/η.

 

ΣΚΥΛΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 φέρνει αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και μάλλον αυτός ο τομέας θα είναι ο πιο τυχερός για σένα φέτος, τις οποίες όμως για να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο θα πρέπει να έχεις πολύ θέληση και να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια. Επειδή σαν ζώδιο είσαι υπομονετικό θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις πιέσεις που ίσως δεχτείς, ώστε στο τέλος να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η βοήθεια και η ηθική στήριξη που θα λάβεις από τους φίλους ή τους συνεργάτες σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνεις πολύ πιο έξυπνος/η ή και πονηρός/η, αποφασιστικός/η και με μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε να μην καταβάλλεσαι από κανένα εμπόδιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ευκαιρίες για να καταφέρεις κάτι καλό στα οικονομικά σου δε θα είναι πολλές το 2015. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να κάνεις νέες επενδύσεις ή ανοίγματα αλλά να επικεντρωθείς στην δουλειά σου και την ποιότητά της κι όχι στα χρήματα και πως θα βγάλεις κέρδος γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα. Αν έχεις κάποιο συνέταιρο, τότε χρειάζεται επειγόντως να συζητήσετε πως θα κινηθείτε και τους καινούργιους στόχους που θα θέσετε αλλά και τον καταμερισμό των κερδών από την επιχείρησή σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει το 2015 είναι τα ερωτικά σου. Γενικώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη αλλού κυρίως τους πρώτους δύο μήνες του έτους. Από κει και πέρα οι πιθανότητες αυξάνονται να βρεις κάτι αξιόλογο, αν είσαι ελεύθερος/η, τον Απρίλιο, Ιούλιο και το Νοέμβριο και Δεκέμβριο γι’ αυτό να κυκλοφορείς περισσότερο αυτούς τους μήνες. Αν είσαι παντρεμένος/η θα υπάρξουν διάφορες φιλονικίες και εντάσεις με το σύντροφό σου ενώ αν είσαι σε σχέση μη βιαστείς να την σπρώξεις στο επόμενο στάδιο γιατί η πίεση θα φέρει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά και θα χαλάσει το μεταξύ σας κλίμα.
ΥΓΕΙΑ: Το πολύ άγχος ενδεχομένως να σου δημιουργήσει προβλήματα στο στομάχι και γενικότερα στο πεπτικό σου σύστημα γι’ αυτό θα πρέπει να καθιερώσεις ένα πρόγραμμα διατροφής με συγκεκριμένες ώρες και τροφές και να αποφύγεις λιπαρά ή αλκοόλ που μπορεί να το επιβαρύνουν. Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο για κάποιο γυμναστήριο, προσπάθησε τουλάχιστον να περπατάς, όποτε σου δίνεται η ευκαιρία.

 

ΚΑΠΡΟΣ/ΧΟΙΡΟΣ
Όσοι είναι γεννημένοι: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 είναι η τυχερή χρονιά σου για τα επαγγελματικά. Αν ψάχνεις για δουλειά, τότε θα βρεις αυτή που θα σου ταιριάζει περισσότερο ενώ αν ήδη εργάζεσαι κάπου, ο προϊστάμενός σου θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις σου και ίσως λάβεις ένα μπόνους. Αν έχεις αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο έργο, θα έχει μεγάλη επιτυχία αν και ίσως χρειαστεί να διαθέσεις επιπλέον ώρες στη δουλειά. Πιθανόν με τη δική σου συμβολή η εταιρεία σου θα αυξήσει τα έσοδά της. Σε γενικές γραμμές η απόδοσή σου το 2015 θα είναι υψηλή και θα δημιουργήσεις ένα καλό όνομα στον επαγγελματικό σου κύκλο που θα σου αποφέρει μια προαγωγή ή αύξηση. Αυτό που οφείλεις να προσέξεις είναι κάποιες διαφορές και συγκρούσεις στο χώρο εργασίας που ίσως σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ελπιδοφόρα είναι η χρονιά και για τα οικονομικά σου, αφού όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Κι όσο αυτά κινούνται σε ανοδική τροχιά, τόσο τα χρήματα θα έρχονται προς το μέρος σου. Οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αρκεί να είσαι αφοσιωμένος/η στη δουλειά σου και να την κάνεις όσο πιο καλά μπορείς.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα πρέπει να βγαίνεις περισσότερο φέτος, να κινείσαι, να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις κι ίσως να ταξιδέψεις, αν είσαι ελεύθερος/η γιατί έτσι θα έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει. Σε γενικές γραμμές πάντως το 2015 δεν ευνοεί τις γρήγορες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα κι αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει από τα τέλη Μαΐου και το καλοκαίρι. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση ή παντρεμένος/η τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα αυτή τη χρονιά, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα συναισθήματα.
ΥΓΕΙΑ: Θα ξοδέψεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια από κάθε άλλη φορά για να πετύχεις το μέγιστο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και αυτό συνιστά προσοχή γιατί ο κίνδυνος υπερκόπωσης είναι μεγάλος. Ακόμα και μισή ώρα ύπνου θα σου κάνει καλό. Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις διαλείμματα, να θρέφεσαι σωστά και στην ανάγκη να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες και μέταλλα για να αντέξεις, αφού κι από ένα απλό κρύωμα, ο καταπονημένος οργανισμός σου θα αργήσει να συνέλθει.

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.