Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To Twitter «τύπωσε» τα νέα χαρτονομίσματα της δραχμής

20 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Δείτε τις προτάσεις

δραχμή μερκουριΛίγες ώρες πριν το Eurogroup οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης προετοιμάζονται για ένα από τα σενάρια της επόμενης ημέρας

Στις 4 μετά το μεσημέρι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα κάτσουν γύρω από το τραπέζι σε ένα από τα κρισιμότερα Eurogroup των τελευταίων ετών προκειμένου να εξετάσουν το ελληνικό αίτημα για εξάμηνη παράταση της σύμβασης.

Το θετικό ενδεχόμενο είναι να υπάρξει συμφωνία οπότε δεν θα υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει πλήρης ρήξη με άγνωστες συνέπειες.

Για το λόγο αυτό οι χρήστες του Twitter ετοιμάζονται για ένα από τα ενδεχόμενα μέτρα της επόμενης ημέρας που προβλέπει την επαναφορά της δραχμής.

Η πρότασή τους, λοιπόν, για το πώς θα πρέπει να είναι τα νέα νομίσματα είναι η εξής:

– Το χαρτονόμισμα των 50 δραχμών να είναι πράσινου χρώματος και να φιλοξενεί τον Κορνήλιο Καστοριάδη


– Το χαρτονόμισμα των 100 δραχμών να είναι ροζ και να φιλοξενεί τη Μελίνα Μερκούρη

– Το 200αρικο να είναι χρώματος πορτοκαλί με τον Οδυσσέα Ελύτη

– Το χαρτονόμισμα των 500 δραχμών να είναι μπλε και να έχει τη Μαρία Κάλλας


– Το χαρτονόμισμα των 10.000 δραχμών να είναι γκρι και να έχει, όπως και το παλιό χαρτονόμισμα, τον Γεώργιο Παπανικολάου

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2015 at 18:53 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply