Οι άνδρες όταν ερωτεύονται-και δυσκολεύονται να το εκφράσουν-κάνουν σα μικρά παιδιά…

αντρας λουλουδια εκπληξηΔεν είναι πάντα εύκολο να δείξουμε τα αισθήματά μας σε κάποιον και ο τρόπος που οι περισσότεροι άντρες εφαρμόζουν για να αντιμετωπίσουν αυτή τη δυσκολία εκδήλωσης του έρωτα είναι με το να φέρονται σα μικρά παιδιά.

Η νευρικότητα δε, που τους προκαλεί μια γυναίκα δεν είναι κάτι που έχουν μάθει να διαχειρίζονται και οι αντιδράσεις ενός μικρού παιδιού στην παιδική χαρά, είναι πολύ παρόμοιες με αυτές ενός ενήλικου άντρα στο πεδίο του έρωτα.

Πώς αντιδρά λοιπόν ένας άντρας όταν ερωτεύεται;

1. Κοκορεύεται
Αν είναι ο τύπος που μιλάει συνέχεια για τις επιτυχίες του, τότε απλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Αν όμως, δεν είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει, αλλά τελευταία παρουσιάζει την τάση να κοκορεύεται για τις επιτυχίες του στο ποδόσφαιρο και το σουξέ τους στις γυναίκες, το κάνει για να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και να σας δείξει πόσο φοβερός τύπος είναι. Μπορεί αυτός ο τρόπος να μην είναι αποτελεσματικός, αλλά εκείνος πιστεύει ακράδαντα σε αυτόν, γι’ αυτό και θα συνεχίσει να τον εφαρμόζει.

2. Σας κοιτάει επίμονα
Στην περίπτωση που είναι ντροπαλός, είναι πολύ πιθανό να διστάζει να έρθει να σας μιλήσει και ο μόνος τρόπος να σας δείξει το ενδιαφέρον του είναι με το έντονο βλέμμα του. Μπορεί αυτός ο τρόπος να είναι λίγο ενοχλητικός, αλλά για εκείνον είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσει μαζί σας. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε υπόψη σας πως ίσως χρειαστεί να κάνετε οι ίδιες το πρώτο βήμα, αν φυσικά σας ενδιαφέρει κι εσάς το άτομο.

3. Σας «πειράζει»
Αν σας «κοροϊδεύει» χαριτολογώντας και σας πειράζει με διάθεση να σας προκαλέσει, τότε να είστε σίγουρες ότι αυτό το κάνει γιατί του αρέσετε. Αναλογιστείτε τις αντιδράσεις των μικρών αγοριών, που τραβάνε τις κοτσίδες στα κορίτσια που τους αρέσουν και θα αντιληφθείτε αμέσως τη σύνδεση ενήλικων και ανήλικων αντιδράσεων.

4.Μιλάει υποτιμητικά για τους άλλους άντρες
Το γνωρίζει και ο ίδιος ότι μια ανάλογη συμπεριφορά δεν είναι αντίστοιχη ούτε της ηλικίας, ούτε και του επιπέδου του, αλλά δε θα διστάσει να μιλήσει άσχημα για άλλους άντρες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα δείξετε ενδιαφέρον για εκείνους, παρά μόνο για τον ίδιο.

5.Λέει πονηρά αστεία
Τα σεξουαλικά αστεία λέγονται για ένα και μοναδικό σκοπό και αυτός είναι το σεξ. Σπάνια ένα σόκιν ανέκδοτο είναι αστείο, γι΄αυτό και όποτε ένας άντρας αρχίζει τα πονηρά αστεία το κάνει γιατί σκέφτεται να περνάει πονηρές στιγμές μαζί σας και προσπαθεί να κάνει κι εσάς να σκέφτεστε το ίδιο.

6. Έχει νευρικότητα
Ακόμα κι αν τα λόγια του δείχνουν αυτοπεποίθηση και τα αστεία του δείχνουν σιγουριά για τον εαυτό του, παρατηρήστε τα χέρια του και αν εντοπίσετε νευρικότητα σε αυτά, θα συμπεράνετε πόσο ανασφαλής είναι τελικά, όταν είναι δίπλα σας. Αν μάλιστα αποφεύγει να σας κοιτάει στα μάτια, τότε σίγουρα νιώθει αμήχανα κοντά σας και σίγουρα του αρέσετε.

7. Σας γαργαλάει
Η φυσική επαφή είναι ένας καλός τρόπος να δείξει ένας άντρας το ενδιαφέρον του και επειδή θέλει να σας φιλήσει, αλλά δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια κίνηση ακόμα, θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει με άλλους τρόπους. Είτε με το να σας ακουμπάει την πλάτη όταν περπατάτε μαζί στο δρόμο, είτε με το να σας γαργαλάει ότι είστε και οι δυο σε πιο χαλαρή διάθεση, προσπαθεί να σας πλησιάσει, μέχρι να βρει το κουράγιο να σας φιλήσει.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.