Έχασε τον ύπνο της η παρουσιάστρια

σισσυ χρηστιδουΗ ανορθόγραφη «συγνώμη» της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου πυροδότησε, αργά χθες, το βράδυ νέα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο

Μια φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο instagram, η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, έγινε η αιτία να δεχθεί καταιγισμό αρνητικών σχολίων. Η φωτογραφία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, απεικόνιζε ένα μικρό κοριτσάκι σε μία άσεμνη πόζα για την ηλικία της.

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος και η Σίσσυ αναγκάστηκε σχεδόν αστραπιαία να αποσύρει τη δημοσίευση της. Μεταξύ των σχολιαστών ήταν και ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έγραψε πως αν ξαναδεί κάτι παρόμοιο θα καλέσει μέχρι και την Πρόνοια.

Η Χρηστίδου προσπάθησε να ηρεμήσει ανεπιτυχώς τα πνεύματα ανεβάζοντας μία ιδιόχειρη συγγνώμη, η οποία όμως ήταν ανορθόγραφη (έλειπε το δεύτερο γ). Αυτή η κίνηση και αυτό το λάθος πυροδότησαν νέο κύκλο σχολίων και έκανα την παρουσιάστρια να χάσει τον ύπνο της.



protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.