Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με γεια! Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν άλλαξε κούρεμα και τρελαίνει κόσμο (εικόνες)

20 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

κιμ γιονγκ ουνΟ βορειοκορεάτης ηγέτης ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά με το νέο εκκεντρικό κούρεμά του, που προκαλεί ερωτήματα για το πως έφτασε στην επιλογή το.

Έχουμε συνηθίσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να μας εκπλήσσει με τις επιλογές του, αυτό γιατί άλλες φορές επιλέγει να κάνει προκλητικές επιδείξεις πλούτου και άλλες με την εκκεντρικότητα του, κάτι που αποφάσισε να κάνει και αυτή τη φορά με το νέο του κούρεμα.

Το κούρεμα του βορειοκορεάτη ηγέτη μας προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτήματα, όσον αφορά την επιλογή του, ίσως γιατί το εκκεντρικό κούρεμά του δεν ταιριάζει στο κύρος και τη σοβαρή εικόνα που επιθυμεί να προβάλει προς τα έξω. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τον απόλυτο ηγέτη.

Αυτό που όμως παραμένει μυστήριο είναι το γεγονός πως ο Κιμ Γιόνγκ Ούν δεν κούρεψε μόνο τα μαλλιά του αλλά και τα φρύδια του.

Η πρώτη εικασία, είναι πως μάλλον του ξέφυγε η μηχανή όταν προσπαθούσε να πετύχει το χαρακτηριστικό του κούρεμα, με τα άκρα του κεφαλιού ξυρισμένα,

Ωστόσο άφησε το μήκος των μαλλιών του στη κορυφή, με αποτέλεσμα η αντίθεση να γίνεται πιο εμφανής.

Αν όμως, ο ηγέτης έδωσε την εντολή στο κουρέα του να τον κουρέψει, τότε τι ακριβώς είχε στο μυαλό του, αφού το νέο κούρεμα δεν μοιάζει με τα προηγούμενα, μήπως, τελικά, άλλαξε κουρέα και που βρίσκεται ο παλιός;

Κάποιοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν, πως με το νέο κούρεμα ο ηγέτης προσπαθεί να περάσει μια πιο μοντέρνα εικόνα του εαυτού του, θέλοντας να πλησιάσει τη νεολαία της χώρας του.

Μπορεί βέβαια, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών να ζήτησε ο ίδιος να του αφήσουν τόσο μακριά τα μαλλιά στο επάνω μέρος της κεφαλής, ωστόσο αυτός ο ισχυρισμός δεν δικαιολογεί το κούρεμα των φρυδιών. Μήπως ήθελε το μέγεθος των φρυδιών του να μην ξεπερνά αυτό των ματιών του; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Μπορεί ο Κιμ να θυμήθηκε τα νιάτα του, που είχε το ίδιο κούρεμα, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως έκανε κάτι λάθος. Παράλληλα, υπάρχει η πιθανότητα ο ηγέτης να εισάγει το νέο κούρεμα στη χώρα και να το κάνει μόδα, καθώς είναι βέβαιο ότι οι πιστοί ακόλουθοί του θα τον μιμηθούν!

news247

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2015 at 20:15 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply