ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την Παρασκευή θα γνωρίζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός πότε θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Με έγγραφό της η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε η αναμέτρηση να διεξαχθεί Τετάρτη 4/3 και με τη σειρά της ΕΠΟ ζήτησε από την Super League να μεταθέσει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή.

Η αστυνομία έπραξε το λογικό. Ζήτησε το ματς να διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου και όχι την Πέμπτη αφού εκείνη την ημέρα διεξάγεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα.
Με τη σειρά της η ΕΠΟ, με έγγραφό της ζήτησε από την Super League να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, από Δευτέρα 2/3 σε Κυριακή 1/3 ώστε οι ερυθρόλευκοι να έχουν το περιθώριο των τριών ημερών από το τελευταίο τους παιχνίδι πριν κληθούν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Πλέον εξαρτάται από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ποια απόφαση θα παρθεί και αυτό θα συμβεί την Παρασκευή στο ΔΣ. Η πιο πιθανή λύση πάντως φαντάζει η αλλαγή ημερομηνίας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και όχι η αναβολή του επαναληπτικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.