mousikiΟι δέκα πιο τρελές θεωρίες συνωμοσίας που επικρατούν στο μυαλό των θαυμαστών για τον λαμπερό χώρο της μουσικής βιομηχανίας

Η μουσική βιομηχανία αποτελεί μια από τις πιο επικερδείς βιομηχανίες παγκοσμίως. H λάμψη, τα πλούτη και οι θαυμαστές είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι αστέρες.

Παρόλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σκαρφιστεί τις πιο απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας για τους αγαπημένους ή και όχι καλλιτέχνες. Μερικές σίγουρα θα τις έχετε ακούσει, άλλες θα σας εκπλήξουν!

10. Ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε

 Πολλά τα σενάρια γύρω από το θάνατο του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο θάνατός του αποτελεί απάτη, άλλοι υποστηρίζουν πως ο γιατρός του τον ήθελε νεκρό για λογαριασμό της οικογένειας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τις Ιρανικές εκλογές. Σενάριο που μοιάζει τραβηγμένο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο θάνατός του δεν συνέπεσε τυχαία με τις διαδηλώσεις στο Ιράν, υποστηρίζοντας πως η ίδια η κυβέρνηση τον δολοφόνησε για να στρέψει αλλού την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

9. Ο Φαρέλ Ουίλιαμς είναι βαμπίρ!

 Εντάξει, αν η συνωμοσία για το θάνατος του Μάικλ Τζάκσον θεωρείται τραβηγμένη, αυτή θεωρείται αστεία. Παρόλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Ουίλιαμ οφείλει τη νιότη του στο γεγονός ότι είναι βρυκόλακας.

Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει πάντα ο ίδιος, αλλά σίγουρα βαμπίρ δεν είναι, το μυστικό, μάλλον, κρύβεται αλλού.

8. Η άνοδος της Μαίλι Σάιρους

 Πολλοί υποστηρικτές των συνωμοσιών υποστηρίζουν πως η ραγδαία και απρόσμενη άνοδος της Μαίλι Σαίρους οφείλεται στο γεγονός πως η Αμερικάνικη κυβέρνηση θέλησε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τα πολιτικά θέματα, χτίζοντας την προκλητική καριέρα της Σαίρους. Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο τα κατάφερε μια χαρά, αφού οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες (και όχι μόνο) ασχολήθηκαν περισσότερο με τα κάλλη της Μάιλι παρά με τα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

7. Ο 2 Pac δεν πέθανε ποτέ

 Ένα από τα σενάρια που επικρατεί σχετικά με το θάνατο του 2 Pac είναι πως ο ίδιος προσποιήθηκε το θάνατό του, θέλοντας να γλυτώσει από το FBI, που υποψιάζονταν πως επρόκειτο για τον “Μαύρο Μεσσία”. Μάλιστα, τονίζεται πως οι αρχές ήθελαν να πάψουν την έντονη πολιτική επιρροή που ασκούσε, καθώς φοβούνταν πως παρακινούσε τον ξεσηκωμό κατά του συστήματος.

6. Η Νίκι Μινάζ είναι Ο Jay Z

 Μπορεί η Νίκι Μινάζ να είναι ο Jay Z; Μάλλον απίθανο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Jay Z κρύβεται πίσω από την επιτυχία της Νίκι Μινάζ, όχι γιατί απλά την βοήθησε, αλλά γιατί είναι αυτός που τραγουδά για λογαριασμό της. Μάλιστα για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους, υποστηρίζουν πως αναπαράγοντας αργά τα τραγούδια της, ανακάλυψαν πως η φωνή της μοιάζει με αντρική. Παράλληλα, πολλοί υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να ραπάρει και για αυτό απλά κουνάει τα χείλη της στον ρυθμό και την ταχύτητα που τραγουδά ο Jay Z.

5. Φυλακές για ραπερ

 Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως ορισμένες φυλακές προχώρησαν σε συνεργασία με τις δισκογραφικές προκειμένου να προβάλλουν την εγκληματικότητα. Όπως αναφέρεται, στόχος της συνεργασίας είναι  να γεμίσουν οι φυλακές από εγκληματίες που αντιγράφουν τον τρόπο ζωής των τραγουδιστών της ραπ μουσικής.

4. Η Beyonce δεν ήταν ποτέ έγκυος

 Οι φήμες για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Beyonce ξεκίνησαν όταν η κοιλιά της μετακινήθηκε σε σόου που προβλήθηκε ζωντανά στην τηλεόραση. Από τότε ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν πως η τραγουδίστρια, που απέκτησε το μωρό της έναν μήνα μετά από το περιστατικό, είχε προσλάβει παρένθετη μητέρα που κυοφόρησε το μωρό, θέλοντας να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της.

3. Η σαύρα Κρίς Κριστόφερσον

 Μπορεί ένας τραγουδιστής να είναι στην πραγματικότητα μια σαύρα που κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοινό, μέσα από τα τραγούδια του; Μάλλον όχι, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι εφικτό αλλά μοιάζει με αποκύημα μιας αρρωστημένης φαντασίας. Ακόμη, πολλοί είναι αυτή που το πηγαίνουν στα άκρα υποστηρίζοντας πως είναι υπεύθυνος για την 11η Σεπτεμβρίου και για το Ολοκαύτωμα.

2. Ο Στήβεν Κίνγκ σκότωσε τον Τζον Λένον

Ένας ακόμη θάνατος που έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι, καθώς για χάρη του τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Πολλοί υποστηρίζουν πως ο πράκτορας της CIA, Στήβεν Κίνγκ ήταν αυτός που δολοφόνησε τον Λένον, θέλοντας να σιγήσει για πάντα τη μουσική του που περιείχε πολλά αντικαπιταλιστικά μηνύματα. Η θεωρία συνωμοσίας ξεκίνησε από την εξωτερική ομοιότητα του Κίνγκ με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Λένον Μάρκ Σάπμαν.

1. O Jay Z είναι illuminati

Πολλοί υποστηρίζουν πως οι “πεφωτισμένοι” υπάρχουν και εξουσιάζουν τον κόσμο, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως ο γνωστός ράπερ Jay Z ανήκει στη συγκεκριμένη οργάνωση. Η αρχή για τις φήμες έγινε εξαιτίας των ρούχων και της χρήσης διαφόρων των συμβόλων, που φαίνεται πως είναι εμπνευσμένα από τους illuminati.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.