στατιστικαΝέα δημοσκόπηση καταγράφει τι θα ψήφιζαν σήμερα οι πολίτες

Την άποψη των πολιτών για τη νέα κυβέρνηση και τις κινήσεις της, καταγράφει νέα δημοσκόπηση της MARC για τον Alpha.

Θετική είναι η άποψη των πολιτών για τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης, καθώς το 83,1% εμφανίζεται ικανοποιημένο, σε αντίθεση με το 13,6%.

Ικανοποίηση δηλώνει ακόμη η πλειοψηφία του κόσμου και συγκεκριμένα το 79,9% για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Την εκτίμηση των πολιτών απολαμβάνει επίσης και ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, καθώς το 82% δηλώνει ευχαριστημένο με τα πρώτα δείγματα γραφής του υπουργού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον κ. Καμμένο κυμαίνεται στο 61,3%.

Τέλος, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου αν είχαμε σήμερα εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ενισχυμένος σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς συγκεντρώνει το 45,4%. Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη συγκεντρώνει το 18,4%, το ΚΚΕ 4,8%, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή 4,7% και το Ποτάμι 4,6%. Εκτός Βουλής φαίνεται πως θα έμεναν το ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει 2,8%.Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης:



newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.