sxoleioΑνακλήθηκε και επισήμως η εγκύκλιος για τις μεταβολές σχολικών μονάδων στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Ήδη έχει αποσταλεί έγγραφο (αναρτήθηκε από τη ΔΔΕ Φλώρινας) που αναφέρει ότι ενόψει επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων ανακαλείται η υπ’ αριθμ. πρωτ. Φ11/21498/Δ4/09-02-2015 εγκύκλιος με θέμα «Μεταβολές σχολικών μονάδων Επαγγελματικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2015-2016».

Οι Περιφερειακές Δ/νσεις Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης, οι Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακές Επιτροπές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Π.Ε.Ε.Κ.) θα ενημερωθούν σχετικά με νεώτερη εγκύκλιο.

Θυμίζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης είχε αναφέρει στην Ολομέλεια της Βουλής ότι τερματίζεται η πολιτική των καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων ενώ επανεξετάζεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων που καταργήθηκαν στη βάση παιδαγωγικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.