Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του φοιτητή στα Γιάννενα

14 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Τι δείχνουν οι έρευνες
φοιτητης Γιαννενα
Συνεχίζεται στα Γιάννενα το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, η τύχη του οποίου αγνοείται εδώ και μια βδομάδα.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ο νεαρός είχε δεχθεί bullying κατά τις σπουδές τους στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, από ομάδα συμφοιτητών του, που τον παρενοχλούσε συστηματικά.

Ο νεαρός είναι δευτεροετής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά. Μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε και γύρω στις 2 το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής συνεχίζονται και αναμένεται να επικεντρωθούν στα πολλά στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.

epiruspost

This entry was posted on Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2015 at 23:39 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply