Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης εκλέχθηκε ομόφωνα Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.

11 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ Ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων  Κοψαχείλης εξελέγη ομόφωνα Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

‘’ Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Η ανάληψη των καθηκόντων του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΚΟ αποτελεί τιμή και ευθύνη, ειδικότερα στις σημερινές συνθήκες, που είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον τόπο μας. Η Χώρα χρειάζεται μία αποτελεσματική αντιπολίτευση, η οποία θα μπορέσει να εγγυηθεί τις δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις που επετεύχθησαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια και που είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ 2015Είναι περίοδος ευθύνης και σύνεσης για την Εθνική Αντιπροσωπεία και τη νομοθετική εξουσία της Πατρίδας μας και η Νέα Δημοκρατία επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Στόχος μου είναι η αποτελεσματικότερη λειτουργία του κόμματος και η επιτυχής κοινοβουλευτική δραστηριότητα στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο’’.

This entry was posted on Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2015 at 18:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply