ΔΕΥΑΓΗ Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι οι διακοπές υδροδότησης που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα (κυρίως στην περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη και Ανατολικά της Οδού Δημοσθένους) οφείλονται στις εργασίες που απορρέουν από την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης».

Το επόμενο διάστημα κατά την διάρκεια της ημέρας και για όσο διαρκούν οι εργασίες (από το πρωί μέχρι το απόγευμα) ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης στις περιοχές:

  1. που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή: Μεράς και την περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη & Ανατολικά της οδού Δημοσθένους.
  2. που υδροδοτούνται από την δεξαμενή στη θέση Βαρόσι

Οι διακοπές στις ανωτέρω περιοχές θα οφείλονται στη σύνδεση των οικοδομών με το νέο δίκτυο ύδρευσης που έχει κατασκευαστεί.

Το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» συνεχίζει να εκτελείται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τις αρχές του καλοκαιριού. Μέχρι τότε ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.